ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναβάλλεται το 3ο Τουρνουά Kyokushin Karate λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

Kyokushin KarateΗ οργανωτική επιτροπή του 3ου Τουρνουά Kyokushin Karate της Καβάλας, λαμβάνοντας υπόψη την έκρυθμη κατάσταση στις Εθνικές οδούς και στα σύνορα – με την επακόλουθη δυσκολία μετακίνησης – και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αθλητές που δήλωσαν την επιθυμία της συμμετοχής και στους γονείς τους, στους χορηγούς και στους αρωγούς αυτής της διοργάνωσης, αποφάσισε την αναβολή τους.

Λάβαμε αυτή τη δύσκολη απόφαση μετά από επικοινωνία με προπονητές , εκπροσώπους και αρχηγούς αποστολών, εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο και αφού δεν φάνηκε καμία πιθανότητα βελτίωσης της κατάστασης τα επόμενα 24ωρα.

Θεωρούμε ότι με κλειστούς τους δρόμους και τα σύνορα η επιμονή στην αρχική ημερομηνία διοργάνωσης θα αδικούσε τους ίδιους τους αγώνες, θα ταλαιπωρούσε τους αθλητές και θα στερούσε από πολλές ομάδες και συλλόγους, όπως ενημερωθήκαμε, τη δυνατότητα συμμετοχής σε ένα από τα πιο δυνατά τουρνουά στο άθλημα μας.

Tο τουρνουά Kyokushin Karate της Καβάλας έχει ήδη φτάσει, οργανωτικά και αγωνιστικά, σε πολύ υψηλό επίπεδο διεθνώς και η διατήρηση του εκεί , ευλόγως, θεωρείται αδύνατη υπό τις παρούσες χαοτικές συνθήκες στο εσωτερικό της χώρας μας.

Η καινούργια ημερομηνία των αγώνων θα οριστεί και θα ανακοινωθεί σύντομα και έγκαιρα και σε συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού με τον οποίο βρισκόμαστε σε συνεχή επικοινωνία.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button