ΠΑΓΓΑΙΟΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Θα είμαστε παρόντες, σε όποια πολιτική πρωτοβουλία και αν αναληφθεί για τον Τ.Α.P.»

Από την Ενωτική Δημοτική Παρέμβαση Παγγαίου

enotikiparemvasiΗ «Ενωτική Δημοτική Παρέμβαση Παγγαίου» της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Παγγαίου εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο Τύπου:

«Μετά από δημοσιεύματα που αφορούσαν στη θέση μας ως προς τη διέλευση του Τ.Α.P. από τον Νομό μας, δηλώνουμε ότι η «Δημοτική Ενωτική Παρέμβαση Παγγαίου» και ο επικεφαλής της, Θόδωρος Ζ. Μπόνος, ήταν, είναι και θα είναι σταθεροί στις θέσεις τους ως προς τη διέλευση του Τ.Α.P., την πώληση των αεροδρομίων και το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας από το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ. Η θέση μας αυτή εκφράστηκε και προφορικά, πολλές φορές, αλλά και με δελτία Τύπου, καθώς επίσης και με ψηφίσματα εντός του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου (π.χ. για το ξεπούλημα αεροδρομίων και δημόσιας περιουσίας από το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ). Το αποτέλεσμα των ψηφισμάτων, σας θυμίζουμε, ήταν: δύο κατά του ξεπουλήματος (Μπόνος, Ορφανίδης) και όλοι οι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν υπέρ της πώλησής των.

Αυτά τα λίγα «διά του λόγου το αληθές»… ο νοών νοείτω!!! Και κάτι τελευταίο. Επειδή τα λόγια των πολιτικών, χρόνια τώρα, χαρακτηρίζονται, δυστυχώς, από την «ευκολία» της ατομικής ιδιοτέλειας και της ψηφοθηρικής διάθεσης, εμείς σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε παρόντες, σε όποια πολιτική πρωτοβουλία και αν αναληφθεί για τον Τ.Α.P. από τους άμεσα θιγόμενους αγρότες – πολίτες του Δήμου Καβάλας. Θα είμαστε παρόντες και εμπράκτως με κάθε νόμιμο τρόπο και με κάθε πολιτικό τίμημα. Και αυτό ισχύει για όλους τους δίκαιους αγώνες και των συνδημοτών μας και των συμπολιτών μας πανελλαδικά και των συνανθρώπων μας θιγόμενων και αδικούμενων πολιτών του κόσμου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button