ΣΟΣ εκπέμπει το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης

Σύσκεψη φορέων και συλλόγων με στόχο να συνδράμουν στις ελλείψεις
και τα προβλήματα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα

tsommpanopoulos2016736 Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέστου συναντήθηκαν πολιτιστικοί σύλλογοι, ο εμπορικός σύλλογος , ο σύλλογος μοτοσικλετιστών και άλλων φορέων του τόπου ύστερα από κάλεσμα του Δημάρχου Νέστου και την πρωτοβουλία της Φιλοπτώχου ώστε να συνδράμουν όλοι τους στις ελλείψεις και τα προβλήματα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Ο Δήμαρχος Νέστου καλωσορίζοντας τους παριστάμενους κι ευχαριστώντας τους για την θερμή τους ανταπόκριση και ευαισθησία που επέδειξαν με την παρουσία τους ανέφερε πως προηγήθηκε συνάντηση με τη δ/ντρια του Κ.Υ. μαζί του προ ημερών αλλά και γραπτή της επιστολή αργότερα όπου παρουσιάζονται εκτενώς τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. Αυτό αναφέρεται μεταξύ πολλών άλλων στην εβδομαδιαία «ανασκόπηση» που δημοσιεύει το γραφείο του δημάρχου. Επίσης, γίνεται αναφορά στην 1η περιφερειακή συνάντηση υγιών πόλεων που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πυλαίας – Χορτιάτη στο Πανόραμα. Συμμετείχαν Δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι στόχοι του δικτύου υγιών πόλεων και οι καλές πρακτικές από Δήμους. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του δημάρχου αναφέρει τα εξής:

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Νέστου συναντήθηκαν πολιτιστικοί σύλλογοι, ο εμπορικός σύλλογος , ο σύλλογος μοτοσικλετιστών και άλλων φορέων του τόπου ύστερα από κάλεσμα του Δημάρχου Νέστου και την πρωτοβουλία της Φιλοπτώχου ώστε να συνδράμουν όλοι τους στις ελλείψεις και τα προβλήματα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης. Ο Δήμαρχος Νέστου καλωσορίζοντας τους παριστάμενους κι ευχαριστώντας τους για την θερμή τους ανταπόκριση και ευαισθησία που επέδειξαν με την παρουσία τους ανέφερε πως προηγήθηκε συνάντηση με τη δ/ντρια του Κ.Υ. μαζί του προ ημερών αλλά και γραπτή της επιστολή αργότερα όπου παρουσιάζονται εκτενώς τα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ. όπως ελλείψεις σε υλικό υγειονομικού ενδιαφέροντος και πετρέλαιο θέρμανσης καθώς και υπηρεσιών καθαριότητας. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τόνισε πως η λύση των προβλημάτων αυτών είναι αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας και όχι του Δήμου και πως αν ακολουθήσει μια τέτοια οδό θα βάλει σε περιπέτειες τον Δήμο ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου και μπαίνοντας σ’ ένα γαϊτανάκι χωρίς τελειωμό. Ωστόσο συμφώνησαν όλοι τους με την πρόταση του Δημάρχου να κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας στον περιφερειάρχη ΑΜΘ εκφράζοντας μ’ αυτό την έντονη ανησυχία όλων για την ομαλή λειτουργία του Κ.Υ. ζητώντας την άμεση παρέμβασή του. Το ψήφισμα υπέγραψαν όλοι οι σύλλογοι και φορείς του Δήμου.

kygeiasxrisoupolis

ΤΡΙΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Το Δημοτικό Σχολείο Ερατεινού επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νέστου κ. Τσομπανόπουλος Βαγγέλης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Καραγεωργίου Γιώργο μετά από πρόσκληση της δασκάλας της Δ΄τάξης του σχολείου κ. Πιστίκη Μαρίας ώστε να συμβάλει ο Δήμος στο περιβαλλοντικό πρόγραμμα που ”δουλεύει” η συγκεκριμένη τάξη με θέμα την προστασία των φωλιών των πελαργών που μεταναστεύουν στην περιοχή μας κατά τους θερινούς μήνες και τη δημιουργία στο Ερατεινό ενός ”Πάρκου πελαργών”. Στη συνάντηση παρέστη και ο κ. Μαρμαλίδης Σωτήρης πρόεδρος του Δημοτικού διαμερίσματος Χρυσούπολης ως εκπρόσωπος από τη ΔΕΗ ώστε ν΄αναλάβει τις ενέργειες που απαιτούνται από πλευράς της υπηρεσίας του για το εν λόγω πρόγραμμα. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους μαθητές και την εκπαιδευτικό για την σημαντική και πρωτοπόρα όπως την χαρακτήρισε πρωτοβουλία ενώ τους διαβεβαίωσε πως ο Δήμος θα συμβάλει τα μέγιστα για τη θετική έκβαση του προγράμματος.

Αργότερα ο Δήμαρχος παρέστη στο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Καβάλας όπου μεταξύ άλλων έγινε απολογισμός από το διευθυντή κ. Σκορδά. Ο κ. Τσομπανόπουλος Βαγγέλης δοθείσης της ευκαιρίας εξέφρασε το παράπονό του προς το διευθυντή για τη μη εκπλήρωση των υποσχέσεων που είχε λάβει ώστε να ενταχθούν τρία έργα του Δήμου σε αντίστοιχα προγράμματα για να λάβει την απάντηση στη συνέχεια και τη διαβεβαίωση ότι στο τρέχον έτος θα γίνουν προσπάθειες επανένταξής τους. Αργότερα συμμετείχε στην κοπή πίτας της Αναπτυξιακής σε μαγαζί εστίασης στα Αμισιανά.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Συνάντηση είχαν στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου οι οργανωτές πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου η κ. Αργυρέλη Ελένη και ο κ. Τσομπανόπουλος Γιώργος με συλλόγους, φορείς, διευθυντές σχολείων και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων του Δήμου Νέστου προκειμένου να συζητήσουν την οργάνωση της πρώτης παρέλασης καρναβαλιστών του Δήμου που θα διεξαχθεί την τσικνοπέμπτη 3 Μαρτίου το απόγευμα. Πρόκειται για μια βραδιά που θα θυμίζει την λευκή νύχτα που οργανώθηκε κατά την περίοδο των γιορτών . Πρόταση του Δήμου είναι να πεζοδρομηθεί για λίγες ώρες η Βενιζέλου , να υπάρχουν μουσικά σχήματα και djs κατά μήκος της οδού , ξυλοπόδαροι και κλόουν για τη χαρά των παιδιών ενώ στην πλατεία ηρώων όπου θα καταλήξει η παρέλαση των καρναβαλιστών να προσφέρεται κόκκινο κρασί και να κορυφωθεί το γλέντι. Προτείνει μάλιστα στο σύλλογο εμπόρων και καταστηματαρχών να υπάρχει ένα δίωρο με φθηνότερες τιμές. Πρόκειται για μια προσπάθεια τόνωσης της αγοράς αλλά και ψυχαγωγίας για τους πολίτες αφού η εκδήλωση με τη λευκή νύχτα ”έβγαλε” από τα σπίτια τους χιλιάδες συμπολίτες μας ενώ προσέλκυσε και πολλούς επισκέπτες. Επίσης ο Δήμος Νέστου στοχεύει να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών η Χρυσούπολη την Τσικνοπέμπτη και να καθιερωθεί. Στη συνάντηση οι οργανωτές ανέφεραν πως ένα από τα σχολεία που θα συμμετέχουν θα κερδίσει ύστερα από κλήρωση ένα υπολογιστή. Υπήρξε ένας γόνιμος διάλογος μεταξύ όλων και αναμένονται να ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα.

Ο Δήμαρχος Νέστου συνοδευόμενος από τις πρόεδρο και αντιπρόεδρο της ΕΥΝΕΣΤΙΑΣ κυρίες Κοσμίδου Λ. και Αργυρέλη Ελ. παρέστησαν στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Ν. Ξεριά. Εκεί ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στα μέλη την μετεγκατάσταση του ΚΑΠΗ στο κτήριο πολλαπλών χρήσεων του χωριού.

Ο Δήμος Νέστου συνεχίζει να στέκεται δίπλα στο δίκαιο αγώνα των αγροτών μας. Έστειλε δυο τόνους ξύλα προκειμένου να θερμαίνονται στα σημεία του αγώνα τους στους δρόμους.

Το βράδυ ο Δήμαρχος παρέστη στην κοπή πίτας του αθλητικού συλλόγου ΝΕΣΤΟΣ που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ”ΡΕΤΡΟ” συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους έργων κ. Παπαθεοδώρου Κ. , τουριστικής προβολής κ. Χατζηγερακούδη Γ. και καθαριότητας κ. Αργυράκη Μ. καθώς κι από τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Τουμπεκτσή Δ.

 

ΠΕΜΠΤΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στα πλαίσια του προγράμματος ” Επισιτιστική βοήθεια” το κοινωνικό πολυκατάστημα του Δήμου διένειμε σε πάνω από 500 δικαιούχους πορτοκάλια και κοτόπουλα.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Σ τη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο Δήμαρχος Νέστου ώστε να παραστεί και να συμμετάσχει στην 1η περιφερειακή συνάντηση υγιών πόλεων που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Πυλαίας – Χορτιάτη στο Πανόραμα. Συμμετείχαν Δήμαρχοι και υπηρεσιακοί παράγοντες και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν και αναλύθηκαν οι στόχοι του δικτύου υγιών πόλεων και οι καλές πρακτικές από Δήμους.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού συλλόγου Μοναστηρακίου το Δήμαρχο Νέστου εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος τουριστικής προβολής του Δήμου κ. Χατζηγερακούδης Γιάννης ενώ παρέστησαν ακόμη οι τοπικοί σύμβουλοι κ. Αραμπατζάκης Γ. η κ. Σοφιανού Λ. καθώς και ο πρόεδρος του δημοτικού διαμερίσματος της Κεραμωτής κ. Ψυχουδάκης Πάρης.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Στις κοπές πίτας των πολιτιστικών συλλόγων των διαμερισμάτων Πέρνης , Λεκάνης και Σκοπού τον Δήμαρχο Νέστου εκπροσώπησαν αντίστοιχα ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Αργυράκης , ο αντιδήμαρχος πρωτογενούς τομέα κ. Τσακαλίδης και ο αντιδήμαρχος έργων κ. Παπαθεοδώρου.

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...