ΚΑΒΑΛΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξανδρος Ιωσηφίδης: «Η πόρτα του γραφείου μου ανοιχτή σε όλους τους πολίτες…»

Το «ευχαριστώ», οι δεσμεύσεις αλλά και η ιδιαίτερη «αφιέρωση» του νέου Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης του ορισμού του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη ως Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας στη θέση της Ελένη Δημούδη, ο Καβαλιώτης δικηγόρος και περιφερειακός σύμβουλος έστειλε το παρακάτω κείμενο το παρακάτω κείμενο:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο που εμπιστεύτηκε στο πρόσωπο μου την τιμητική θέση του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ,Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειάς μας. Υπόσχομαι ότι θα αφιερώσω όλες τις δυνάμεις μου για την επιτυχία της δύσκολης και συνάμα πολύ σημαντικής αποστολής μου.

Η έδρα μου θα είναι στο Διοικητήριο της Καβάλας και η πόρτα μου ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.

Αυτήν τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες του Νομού Καβάλας που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν εκπρόσωπο τους στο Περιφερειακό συμβούλιο.

Ιδιαίτερη μνεία και αιώνια ευγνωμοσύνη οφείλω στους συγχωριανούς μου για τη συγκινητική και διακομματική στήριξη που με περιέβαλαν όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτή την ιδιαίτερη προσωπική μου στιγμή θέλω να την αφιερώσω σε έναν άνθρωπο που είμαι σίγουρος με καμαρώνει από εκεί ψηλά, στον αείμνηστο θείο μου Μιχάλη Ιωσηφίδη, τον άρχοντα αυτόν που με δίδαξε να αγωνίζομαι για τις ιδέες μου με κάθε κόστος ,να παραμένω πιστός στις αρχές μου, να έχω μοναδικό γνώμονα στις προσπάθειες μου την ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο μου και στους ανθρώπους του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button