Αλέξης Πολίτης: Μια σημαντική ημέρα η σημερινή για την Καβάλα μας

Ημ/νία

Μια σημαντική μέρα για την Καβάλα μας η σημερινή με ουσιαστικές ανακοινώσεις για έργα πνοής στην Περιφέρειά μας:

Οριστική λύση στα 2 μεγάλα έργα του Δήμου Παγγαίου και του Δήμου Νέστου συνολικού προϋπολογισμού 12,4 εκ. € περίπου με τη σημερινή απόφαση του Περιφερειάρχη να προχωρήσει η διαδικασία με εγγυητή την Περιφέρεια και την εκτέλεση των έργων από τους Δήμους μας:

☑️«Παρεμβάσεις ανάπλασης και αναβάθμισης κοινόχρηστων χώρων στη Δ.Κ. Ελευθερούπολης, στην Τ.Κ. Ν. Ηρακλείτσας και στο παραλιακό μέτωπο της Δ.Ε. Ορφανού» του Δήμου Παγγαίου

☑️ «Κατασκευή ανοιχτού Κολυμβητηρίου στη Χρυσούπολη», του Δήμου Νέστου.

Η σιδηροδρομική σύνδεση της Θεσσαλονίκης με την Καβάλα [με τους επί μέρους Σιδηροδρομικούς σταθμούς σε Αυλή, Ποδοχώρι, Αμυγδαλεώνα, Καρβάλη (εμπορικός λιμενας),Πέρνη-Γραβούνα] μπήκε στις ράγες. Ένα κολοσσιαίο έργο πολυεπίπεδης ανάπτυξης και εισροης επενδύσεων για την περιοχή μας. Με την καθοδήγηση της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τη σπουδαία δουλειά της Εργοσε & την επιστασία της Περιφέρειας ο σιδηροδρομος μπήκε στις ράγες του και από μακρινό όνειρο φαντάζει πλέον μια απτη πραγματικότητα με έναρξη εργασιών σε μια διετία περίπου και υλοποίηση τα αμέσως επόμενα χρόνια (5ετής).

Πολλά εύσημα στον Περιφερειάρχη μας Χρήστος Μέτιος για τα σπουδαία αποτελέσματα της μακρόχρονης και στοχευμενης δουλειάς του.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα