ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣΚ: Και οι τελευταίοι έσονται πρώτοι

Αντίδραση της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας  για την απουσία της Νατάσας Μυλοπούλου από τον πίνακα Διεθνών Διαιτητών της ΚΕΔ

Η ΕΠΣ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση για την ξαφνική και απρόσμενη απουσία, της Νατάσας Μυλοπούλου από την λίστα των Διεθνών διαιτητών της ΚΕΔ σε αντίθεση με την αρχική πρόταση που είχε κατατεθεί στις αρχές Νοεμβρίου. Για αυτόν τον λόγο η ΕΠΣ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση.

«Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε, πρώτα από site που ασχολείται με θέματα διαιτησίας και κατόπιν από  το επίσημο site  της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πως η Διαιτητής μέλος της Ε.Π.Σ Καβάλας Κα Νατάσα Μυλοπούλου δεν συμπεριλήφθηκε στις λίστες πινάκων των Διεθνών Διαιτητών για το 2021 όπως αρχικά είχε προταθεί από την ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Κάτι παρόμοιο δεν έχει ξανασυμβεί και είναι κάτι το οποίο στεναχώρησε όλη την Καβαλιώτικη διαιτητική οικογένεια. Γνωρίζοντας το ήθος τον χαρακτήρα το πείσμα και τις ικανότητες της Νατάσας ΔΕΝ θα σταματήσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της, συμπαραστάτες στην προσπάθεια που κάνει τα τελευταία χρόνια.

Νατάσα «Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό»

Η Ε.Δ/Ε.Π.Σ.ΚΑΒΑΛΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button