ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑΕΛΛΑΔΑΕΝΘΕΤΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που καταγγέλθηκαν για ομαδικό βιασμό και παράνομη μαγνητοσκόπηση της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», 21χρονη φίλη και συμφοιτήτρια της Ελένης Τοπαλούδη, που διασκέδαζε μαζί της την επίμαχη ημέρα, αναγνώρισε ειδικότερα τους τρεις νέους από φωτογραφίες τους ως τα άτομα εκείνα με τα οποία συνδιασκέδαζαν και στην συνέχεια την οδήγησαν στην οικία της πριν μεταβούν με την φερόμενη ως θύμα και αγρίως δολοφονηθείσα ένα χρόνο μετά από έναν 21χρονο Ροδίτη και έναν 19χρονο Αλβανό, στην οικία της στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.Πρόκειται συγκεκριμένα για έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο κι έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόσθετα στοιχεία παρέθεσαν κι άλλοι μάρτυρες. Πιο συγκεκριμένα μια 24χρονη φίλη της Τοπαλούδη, σε κατάθεση που έδωσε ενώπιον της τακτικής Ανακρίτριας, φέρεται να ανέφερε μεταξύ άλλων για την υπό διερεύνηση υπόθεση ότι μία φορά της είχε αναφέρει, ότι κάποια στιγμή ενώ διασκέδαζε στην Μεσαιωνική Πόλη, είχε γνωρίσει κάποια άτομα που την μετέφεραν στο σπίτι της, είχαν καταναλώσει αλκοόλ και πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει, ενώ είχαν συνευρεθεί ερωτικά.

Επιπλέον μια 22χρονη φίλη της, φοιτήτρια, που κατέθεσε μόλις πρόσφατα στην Αστυνομία, υποστήριξε ότι έτερη φίλη τους της είχε πει ότι η Τοπαλούδη μαζί με την 21χρονη, που εξετάστηκε πρώτη καθώς ήταν το άτομο που διασκέδαζε μαζί της, είχαν γνωρίσει κάτι νέους με τους οποίους έφυγαν από νυχτερινό κέντρο, άφησαν την τελευταία στην οικία της και ακολούθως μετέβησαν στο σπίτι της Ελένης για καφέ. Για το τι είχε συμβεί δεν της ανέφερε λεπτομέρειες αλλά στην πορεία η Τοπαλούδη έλεγε ότι πίστευε ότι την είχαν βιντεοσκοπήσει.

Η μάρτυς αυτή διατείνεται ότι η Τοπαλούδη δεν ανέφερε τίποτε για βιασμό ούτε κι αν έχει δει το βίντεο αυτό.

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, κ. Κούλα Αρμουτίδου – Τοπαλούδη σε κατάθεσή της επεσήμανε ότι από το έτος 2017 και μετά η κόρη της εμπιστευόταν κορίτσια που πιθανότατα να ήταν θύματα βιασμού και εκβιασμού και οι δράστες έφτασαν και σε εκείνη. Επεσήμανε ότι η 24χρονη φίλη της ήταν εκείνη που την ενημέρωσε πρώτη ότι η Ελένη είχε πέσει θύμα βιασμού το Νοέμβριο του 2017 και της έδωσε τα ονόματα των δύο. Την είχε ενημερώσει επίσης ότι η Ελένη είχε μιλήσει με την μητέρα ενός εκ των τριών και ότι την εκβίαζαν με το ροζ βίντεο. Πιθανολόγησε επίσης ότι τα τρία άτομα αυτά γνώριζαν εκείνους που δολοφόνησαν την Ελένη.

Τις ίδιες υποψίες εξέφρασε και ο κ. Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης τονίζοντας ότι οι 3 νέοι κατάγονται από κοντινό χωριό με αυτό των δολοφόνων της. Οι τρεις φερόμενοι ως βιαστές θα κληθούν για εξηγήσεις ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου την προσεχή εβδομάδα.

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button