ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΑΓΓΑΙΟΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανέωσαν τέσσερις του βασικού κορμού του Αετού Οφρυνίου

Η διοίκηση του Αετού Οφρυνίου ανακοίνωσε, μέσω της επίσημης σελίδας της στο fb, τέσσερις ανανεώσεις συνεργασίας με παίκτες του βασικού κορμού του συλλόγου.

Αρχικά, για 5η σεζόν θα συνεχίσει στο σύλλογο του Οφρυνίου ο δραμινός στόπερ Νίκος Παυλίδης. Για 4η χρονιά συνεχίζουν ο Δημήτρης Κάπατζης και ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης. Για 2η αγωνιστική περιόδου παραμένει στον Αετό ο Σάββας Τουμανίδης.

Οι σχετικές ανακοινώσεις

«ΚΡΑΤΑΕΙ …ΧΡΟΝΙΑ Η ” ΚΟΛΟΝΙΑ”….και για τέταρτη χρονιά με το 5 στην πλάτη θα είναι ο Δραμινός στόπερ Νίκος Παυλίδης ο οποίος μετά από την συνάντηση που είχε με την διοίκηση ανανέωσε την συνεργασία του και θα είναι και φέτος στην οικογένειά μας….ο καθένας στο είδος του…και ο Νίκος στον Αετό!!!!!»

«ΟΜΟΒΡΟΝΤΙΕΣ….ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ!!!!Τρεις σε ένα για την επιτροπή μεταγραφών του Αετού αφού μετά το ραντεβού στα γραφεία του συλλόγου μας την ασπρόμαυρη φανέλα θα ξαναφορέσουν και φέτος ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης (για 4η χρονιά)…ο Δημήτρης Κάπατζης (για 4η χρονιά)… και ο Σάββας Τουμανίδης (για 2η χρονιά)… Εμείς μαζί για μια ζωή !!!!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button