«Αποχωρούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καβάλας»

Ημ/νία

Εμείς, που υπογράφουμε το κείμενο αυτό, κάνουμε γνωστό στους συμπολίτες μας ότι αποχωρούμε από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Καβάλας.

Η αποχώρησή μας είναι μία επιλογή πολύ δύσκολη, βασανιστική και επώδυνη, πλην όμως είναι μονόδρομος, και την αποκλειστική ευθύνη γι’ αυτή φέρουν ο νέος πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης και η περί αυτόν ηγετική ομάδα.

Και αυτό, γιατί με πράξεις και παραλείψεις τους, δηλώσεις τους, πολλές φορές μάλιστα αντιφατικές, και την εν γένει συμπεριφορά τους, με την οποία δίνεται κυρίως έμφαση στην εικόνα και την επικοινωνία σε κλίμα φαιδρότητας και life style, απομακρύνουν το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την Αριστερά και τον μεταλλάσσουν σε ένα αρχηγικό πολιτικό κόμμα, χωρίς ακριβές και ευδιάκριτο πολιτικό στίγμα και με χαρακτηριστικά μεσσιανισμού, λαϊκισμού, συντηρητισμού, αυταρχικότητας και απαξίωσης των συλλογικών οργάνων.

Ταυτόχρονα, δεν παρέχεται χώρος για διαφορετικές απόψεις, αφού αυτές δεν αντικρούονται με πολιτικά επιχειρήματα, ευπρέπεια και πολιτικό πολιτισμό, όπως επιτάσσουν το Καταστατικό και οι δημοκρατικές παραδόσεις και το ύφος και το ήθος της Ανανεωτικής Αριστεράς, αλλά με τρόπο που προσιδιάζει στον Αυριανισμό (ύβρεις, χυδαιολογία, δολοφονία χαρακτήρων και fake news).

Τα προαναφερόμενα έχουν ως αποτέλεσμα τον εκφυλισμό, την κοινωνική απαξίωση και την χλεύη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και έτσι η αποχώρησή μας από αυτόν αποτελεί πράξη ευθύνης και προστασίας της πολιτικής και ηθικής μας αξιοπρέπειας.

Η αποχώρησή μας από το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν σημαίνει όμως και την αποστράτευσή μας από την πολιτική, αφού θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τις αξίες, τις ιδέες και το ήθος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Οι υπογράφουσες και υπογράφοντες

Ασημένιος Βασίλης

Ευσταθίου Ελένη

Ζάζαρη Μαρίνα

Θεοδωρίδης Δημήτρης

Θωμά Ιωάννα

Καϊτατζής Θεόδωρος

Καραπολίδου Αγγελική

Κελλίδης Κυριάκος

Κεσίδου Σοφία

Κιρμανίδου Ματούλα

Κούτρας Νίκος

Κυρίτση Ασημίνα

Μουρτασάγκας Νίκος

Μουτσοκάπα Νέλλη

Παπαδιονυσίου Ελπίδα

Παπαδοπούλου Νικολέττα

Παπαφιλίππου Γιώργος

Πιτσιλαδή Φιλίππη

Πολυμέρου Τάσος

Προέδρου Δημήτρης

Σαπουντζής Δημήτρης

Χαλβατζόγλου Κλεοπάτρα

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα