Απογοήτευση προκαλεί στον κ. Μερέση η εύρεση λύσης στο πρόβλημα έκδοσης οικοδομικών αδειών από την ΥΔΟΜ Θάσου

Ημ/νία

Ο κ. Μερέσης μέσα στην άκρατη παροχολογία και την ακατάσχετη αοριστολογία του ΑΓΝΟΕΙ βασικά στοιχεία της πραγματικότητας σχετικά με το ζήτημα των Οικοδομικών Αδειών.
ΑΓΝΟΕΙ ότι στις 06/06/2023 εξεδόθη η υπ. αριθμ. 81260/06-06-2023 (ΦΕΚ 3811/΄Β/12-06-2023) Διαπιστωτική Πράξη του Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης η οποία κατέτασσε τον Δήμο Θάσου στην κατηγορία των Δήμων «που έχουν Υ.ΔΟΜ. από 01.01.2023» και είναι «Άνευ επάρκειας ελάχιστης στελέχωσης», δέχεται δε «διοικητική υποστήριξη» από το Δήμο Καβάλας.
ΑΓΝΟΕΙ ότι η ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπει τη λήψη αποφάσεων που αφορούν σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως αναμφισβήτητα είναι αυτή των οικοδομικών αδειών.
ΑΓΝΟΕΙ ότι ένας Δήμος οφείλει να χρησιμοποιεί όλα τα ένδικα μέσα εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να επιλύσει ένα ζήτημα που αφορά στους πολίτες.
Ο ίδιος, άλλωστε, υπόσχεται χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένη πρόταση επίλυσης, ότι θα επιτύχει την έκδοση Οικοδομικών Αδειών από την ΥΔΟΜ Θάσου μέσα σε έξι μήνες από την άσκηση των καθηκόντων του ως νέα Διοίκηση του Δήμου. Άρα μεταθέτει τη λύση, εάν την έχει βρεί, για τον Ιούνιο του 2024.
Εάν, τώρα, του προκαλεί απογοήτευση η εύρεση λύσης και η εφαρμογή της σε σύντομο χρόνο προς όφελος των πολιτών τότε αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι στόχος του είναι η υποσχεσιολογία, η παραπλάνηση των συνδημοτών μας και όχι η επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού
Κυριακίδης Ελευθέριος

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα