ΚΑΒΑΛΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απόλυτα πετυχημένη η παράσταση μουσικής αγωγής του ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ»

ωδείο νεάπολισΣτο κατάμεστο θέατρο «ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ» το ωδείο «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» πραγματοποίησε την Κυριακή στις 12 Ιουνίου την ετήσια παράσταση μουσικής αγωγής με υπεύθυνη των τμημάτων την κ. Γιούλη Αραμπατζόγλου. Η παράσταση χωρίστηκε σε τρεις ενότητες, στις οποίες συμμετείχαν προνήπια, νήπια και παιδιά Α’+Β’ δημοτικού ενώ στο τέλος απονεμήθηκαν τα διπλώματα στις δασκάλες νηπιαγωγούς και βρεφονηπιοκόμους, που παρακολούθησαν το εξάμηνο βιωματικό- επιμορφωτικό σεμινάριο με εισηγήτρια την δασκάλα και μουσικό Ελευθερία Παπαδημητρίου.

Η διεύθυνση του Ωδείου «ΝΕΑΠΟΛΙΣ» ευχαριστεί θερμά τη Δώρα Βαρούδογλου, διευθύντρια του πρότυπου παιδικού και βρεφονηπιακού σταθμού «ΤΟ ΜΠΛΕ ΜΠΑΛΟΝΙ», την Άννα Παπαθανασίου και το κατάστημά της “ΜΕDEQ”, την εταιρεία  «ΥΔΡΩΤΕC» καθώς και τον Γιάννη Μελισσόπουλο και το φροντιστήριο ξένων γλωσσών «ΗIGHWAY”, για τις χορηγίες τους.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Ελένη Τζιούτζιου μαθήτρια πιάνου στο ωδείο μας, που συνόδευσε τα παιδιά και στα δύο μέρη της παράστασης και την μικρούλα Ελένη Δέλιου στη φλογέρα που επίσης ανέλαβε τη συνοδεία αρκετών κομματιών!

Για άλλη μια φορά ο Δήμος Καβάλας στάθηκε αρωγός στην «παραγωγή πολιτισμού».

Από τον Πρόεδρο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ κ. Πετρόπουλο, που μας τίμησε με την παρουσία του, ως τους τεχνικούς ,που είναι οι «αφανείς ήρωες» κάθε παράστασης. Όλοι μας βοήθησαν στην τεχνογνωσία και στην μεταφορά του έργου από την αίθουσα διδασκαλίας στο σανίδι του θεάτρου και τους ευχαριστούμε θερμά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button