Αρβανίτης: Δε θέλουμε δημάρχους παλιάς γενιάς με το μυστρί στο χέρι – Λαζαρίδης: Εσείς έχετε αρχηγό με φτυάρι στο χέρι

Ημ/νία

Αντιπαράθεση μεταξύ του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τις εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη μέσα στις λάσπες

Οι εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη με τα φτυάρια στις λασπωμένες αυλές των σπιτιών στη Θεσσαλία, έγιναν αντικείμενο σχολιασμού σε τηλεοπτική συζήτηση στην οποία συμμετείχαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης.

Στη συζήτηση, η οποία αφορούσε τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και με αφορμή την περίπτωση του Αχιλλέα Μπέου, ο κ. Αρβανίτης είπε: «Οι αυτοδιοικητικοί οφείλουν να δείξουν αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, πολιτικά και να εξηγήσω τι εννοώ… Θέλουμε τον δήμαρχο της παλιάς γενιάς, με το μυστρί και με το παρτέρι ή θέλουμε αυτοδιοικητικούς με υποδομές για να μην πλημμυρίζει ο κόσμος… Θέλουμε δημάρχους να χαστουκίζουν τον κόσμο και να πηγαίνουν οι πολίτες να τους ζητούν συγγνώμη ή θέλουμε αυτοδιοικητικούς που είναι με τον πολίτη σε άλλες πολιτικές; Εγώ ελπίζω να μην έχουμε 13-0…».

Εκείνη τη στιγμή, παρενέβη ο Μακάριος Λαζαρίδης λέγοντας στον ευρωβουλευτή πως «εσείς έχετε αρχηγό με φτυάρι στο χέρι», ενώ στη συνέχεια η δημοσιογράφος της εκπομπής απευθυνόμενη στον κ. Αρβανίτη είπε: «Είδαμε τις εικόνες με τον πρόεδρό σας τις τελευταίες ημέρες, με το φτυάρι, που πήγε δίπλα στους πλημμυροπαθείς να τους βοηθήσει. Επειδή λέτε για το μυστρί…».

Για να απαντήσει ο κ. Αρβανίτης πως «το μυστρί αφορούσε τον κ. Μπέο, είμαι πολύ συγκεκριμένος, όπου δεν μπορεί ο δήμαρχος να χαστουκίζει τον πολίτη».

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με το «αν είναι δυνατό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να φτυαρίζει λάσπη στις αυλές», ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Δεν πειράζει να πέφτει στη λάσπη, δεν είναι κακό… Να μην παράγει λάσπη θέλουμε».

Πηγή:www.protothema.gr

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα