Μπάμπης Δράκος: Η Νέα Δημοκρατία είναι κυρίαρχος αλλά ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα

Ημ/νία

Ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα σημείωσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος.
Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «νομίζω ότι οι απόψεις είναι ταυτόσημες. Η Νέα Δημοκρατία είναι κυρίαρχος και έχει ξεπεράσει τους 200 δήμους και με εξαίρεση έναν περιφερειάρχη τους υπόλοιπους είτε τους στήριξε το κόμμα, είτε είναι «αντάρτες» που πρόσκεινται σ’ αυτό.
Αυτό είναι το μήνυμα που πρέπει να πάρουμε ως παράταξη, ότι ο κόσμος κατά την άποψή μου θέλει νέα πρόσωπα. Δεν θέλει τους ίδιους για πολλά χρόνια. Τα πράγματα είναι απλά και να μην κοιτάζουμε να δώσουμε πολλές αναλύσεις. Αν υπήρχε εναλλαγή με νέα πρόσωπα, όλα θα πήγαιναν καλύτερα, όχι ότι αυτήν τη στιγμή δεν είναι καλά. Η συντριπτική πλειοψηφία των δήμων είναι στη Νέα Δημοκρατία, όλες οι περιφέρειες πλην μίας είναι φίλα προσκείμενες στη Νέα Δημοκρατία. Και προς αυτήν την κατεύθυνση να δουλέψουμε για να δούμε πώς θα γίνει η συνεργασία κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης ώστε να περάσουμε στις λύσεις προβλημάτων που χρόνια απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες».
ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
Σχολίασε «την ανυπαρξία της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν μπορώ να βάλω το ΠΑΣΟΚ που κατέγραψε σημαντική αύξηση και το περιμέναμε, καθώς έχει αξιόλογα αυτοδιοικητικά στελέχη και σε όλη την Ελλάδα και στην πόλη μας. Γι’ αυτό και πάντα καταγράφει κάποιες, περιορισμένες μεν αλλά, επιτυχίες σε αυτοδιοικητικό επίπεδο.
Η ανυπαρξία, όμως, της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ένα θέμα που πρέπει να το δουν και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και γενικώς το πολιτικό σύστημα».

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα