Χωρίς ψάρια και σήμερα η Ιχθυόσκαλα – Στο πλευρό των επαγγελματιών αλιέων οι ιχθυοπώλες

Ημ/νία

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των επαγγελματιών αλιέων, τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο, με την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας να παραμένει χωρίς ψάρια.

Από χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί, ο χώρος των δημοπρασιών παρέμεινε άδειος, καθώς οι επαγγελματίες αλιείς συγκεντρώθηκαν στην είσοδο της Ιχθυόσκαλας, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις και εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα ζητήματα που τους απασχολούν.

Στο πλευρό τους βρίσκονται και οι ιχθυοπώλες της Καβάλας, οι οποίοι εκφράζουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις των αλιέων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι ιχθυοπώλες επιλέγουν να μην προχωρήσουν στην πώληση ψαριών ιχθυοτροφείου ή εισαγόμενων αλιευμάτων προς το καταναλωτικό κοινό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στηρίξουν τους επαγγελματίες αλιείς και τα αιτήματά τους.

Η εικόνα στην Ιχθυόσκαλα παραμένει ιδιαίτερη, καθώς η απουσία αλιευμάτων από τον χώρο των δημοπρασιών επηρεάζει την καθημερινή λειτουργία της αγοράς και την τροφοδοσία των ιχθυοπωλείων.

Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται και το επόμενο διάστημα αναμένεται να φανεί εάν θα υπάρξουν εξελίξεις ή κάποια προσπάθεια διαλόγου μεταξύ των επαγγελματιών αλιέων και της Πολιτείας.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Δημιουργία πράσινης νησίδας στη συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Ελ. Βενιζέλου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαπλάτυνσης και διαμόρφωσης...

Pizza Fan: Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί – Ανοίγει ο δρόμος για επαναλειτουργία των καταστημάτων

Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία καταστημάτων της...

Διεθνής διάκριση για τη Θάσο στα Greek Travel Awards 2026

Βράβευση ως «Best Emerging Destination» στο Λονδίνο –...