Δήλωση Μάκη Παπαδόπουλουγια το αποτέλεσμα του β’ γύρου των Δημοτικών Εκλογών

Ημ/νία

Οι δημότες ανέδειξαν δήμαρχο για την επόμενη πενταετία στον Δήμο Καβάλας. Η πρότασή μας για εξωστρέφεια, ανάπτυξη και αλλαγή δεν έγινε αποδεκτή. Σεβόμαστε την απόφασή τους και την αποδεχόμαστε στο ακέραιο.

Δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα με αξιοπρέπεια, με πρόγραμμα, με θέσεις και προτάσεις. Γι’ αυτόν τον αγώνα, μας επιβράβευσαν οι χιλιάδες των συνδημοτών μας με την ψήφο τους.

Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την εμπιστοσύνη τους!

Είχαμε μαζί μας ένα λαμπρό ανθρώπινο δυναμικό, που τους ευχαριστώ όλους, υποψηφίους, εθελοντές και συνεργάτες. Και φυσικά την οικογένειά μου.

Η επόμενη μέρα μας θέλει στην Αντιπολίτευση. Συνεχίζουμε να δίνουμε τον αγώνα μας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Κοινωνία με την ίδια μαχητικότητα, δίπλα σε κάθε δημότη που βιώνει καθημερινά τα προβλήματά του.

Αποδείξαμε αυτά τα 10 χρόνια ότι η εξουσία δεν ήταν ο αυτοσκοπός μας. Ήταν η διάθεση για προσφορά και στόχος μας η ανάπτυξη του δήμου μας. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Συγχαίρω τον κύριο Θεόδωρο Μουριάδη για τη νίκη του, αλλά και τους Επικεφαλής των άλλων Συνδυασμών για τον προεκλογικό τους αγώνα και τη συμμετοχή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα όργανα του Δήμου, θα δοθεί η μάχη για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο της ζωής μας!

Συνεχίζουμε!

Μάκης Παπαδόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα