ΔΛΤ Θάσου: Παραχώρηση χρήσης χώρων αρμοδιότητας ΔΛΤ Θάσου 2025

Ημ/νία

Ανακοινώνεται ότι έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων χρήσης χώρων αρμοδιότητας Δ.Λ.Τ. Θάσου για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων και ανακλίντρων – ξαπλωστρών προκειμένου να εκδοθούν οι αντίστοιχες Αποφάσεις του Δ.Σ. του «Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου».
Τονίζεται ότι η χρήση Χώρων πριν την έκδοση της Απόφασης του Δ.Σ. θεωρείται αυθαίρετη.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι καταστηματάρχες να υποβάλλουν αίτηση με συνημμένα δικαιολογητικά στα γραφεία του Δ.Λ.Τ. Θάσου στο κτήριο του Καλογερικού.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά:

  1. Αίτηση
  2. Φωτοαντίγραφο άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος/ Γνωστοποίηση λειτουργίας.
  3. Δημοτική Ενημερότητα μη οφειλής προς τον Δήμο Θάσου.
  4. Βεβαίωση μη οφειλής στο Δ.Λ.Τ Θάσου.
  5. Τοπογραφική αποτύπωση όπου να απεικονίζεται η θέση του καταστήματος και ο χώρος που αιτείστε ο οποίος θα αποτυπώνεται υπό μορφή πολυγώνου, θα αναγράφεται το εμβαδόν αυτού και οι συντεταγμένες των κορυφών του πολυγώνου αυτού. Ο χώρος που δύναται να παραχωρηθεί θα είναι εντός του τετραπλεύρου που σχηματίζεται από την προβολή της πρόσοψης της επιχείρησης στην ακτογραμμή τις κάθετες που βαίνουν από αυτήν και 4 μέτρα απόσταση από την ακτογραμμή. Οι χώροι οι οποίοι θα αιτηθείτε θα πρέπει να είναι με ευκρίνεια διαχωρισμένοι κατά χρήση, σε περίπτωση δηλαδή που θα τοποθετηθούν είτε τραπεζοκαθίσματα είτε ομπρέλες και ανάκλιντρα είτε και τα δύο ήδη.

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ.Θ.
Μανίτσας Δημήτριος

Topics

Related Articles

Προηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθρο

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Νέα αεροπορική σύνδεση Βελιγραδίου – Καβάλας: επιτυχία για τη Θάσο μετά από συστηματικές προσπάθειες

Μετά από συστηματικές προσπάθειες του δημάρχου Θάσου, της...

Συνέντευξη Τύπου – «Άδοντες καί Ψάλλοντες εν τη καρδία…» (5-11 Μαΐου 2025)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 28...

Υπό διάλυση η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς – Παραιτείται ο Αλέξης Χαρίτσης

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στη Νέα Αριστερά, καθώς ο...