Εκφόρτωση αμμωνίας για την ΒΦΛ

Τρεις εργαζόμενοι στην ELFE ακούν κριτική στην διοίκηση του σωματείου και όχι μόνο

εργαζομενοι ΒΦΛΟλοκληρώθηκε το πρωί της Τρίτης η εκφόρτωση μεγάλης ποσότητας αμμωνίας που παραγγέλθηκε για τις ανάγκες λειτουργίας της ELFE ΑΕ (πρώην Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων). Η εκφόρτωση ξεκίνησε την Δευτέρα και πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα, με το λιμενικό να δίνει το παρόν -μετά από καταγγελίες- για προληπτικούς λόγους και τους εργαζόμενους που παραμένουν εκτός της πύλης να κρατούν ανοιχτή την κεντρική πύλη για λόγους ασφαλείας.

Την ίδια ώρα 3 εργαζόμενοι απέστειλαν στα τοπικά ΜΜΕ μια επιστολή με την οποία απευθύνονται τόσο στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Χημικών Βιομηχανιών Ελλάδας Μάκη Θεοχάρη και στην διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας όσο και στους συνταξιούχους της ΒΦΛ.

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Εις απάντηση δημοσιευμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και λίγο πριν την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, η ομάδα εργαζομένων που είναι η φωνή των 456 που δουλεύουν σήμερα στο εργοστάσιο έχει να πει τα εξής:

Συμφέροντα επιχειρηματικά ή και προσωπικά εδώ και τουλάχιστον 4 μήνες προσπαθούν να κλείσουν το εργοστάσιο. Προσπάθησαν και πέτυχαν την διάσπαση των εργαζομένων. Αν και η επίσημη γραμμή του σωματείου στην τελευταία γενική συνέλευση ήταν ξεκάθαρη, στην συγκέντρωση που είχατε όσοι δεν υπογράψατε στο εργατικό κέντρο,αναγκάσατε σε βίαια παραίτηση τον πρόεδρο Τσιμενίδη Γιώργο, ο οποίος ξεκαθάρισε <<Υπογράφουμε, συνεχίζουμε με ανοιχτό το εργοστάσιο , και δίνουμε μάχη για ένα καλύτερο αύριο>>. Δεν συμφωνήσατε( μάλλον είχατε συμφωνήσει άλλα με άλλους) και τον εξαναγκάσατε να παραιτηθεί. Θα έλεγα ζηλέψατε την συνδικαλιστική δόξα της διοίκησης του Τσεντεμεΐδη Θεόδωρου του οποίου τα τελευταία ψίχουλα προλάβαμε και πήραμε εμείς από τον οργανισμό. Αλλά δεν μας πείθετε γιατί προχωρήσατε μονομερώς σε ενέργειες, χωρίς την απόφαση μιας Γενικής Συνέλευσης όλων των εργαζομένων, γιατί ξέρανε αυτοί που κρύβονται πίσω από σας, ότι δεν θα παίρνατε έγκριση. Και εμάς τους εργαζόμενους μας θυμόσασταν και μας θυμάστε μόνο για να μας πείτε να ενωθούμε και όλοι μαζί να εκβιάσουμε τον εργοδότη. Πολύ ωραία λογική, μπράβο σας!Θα δουλεύαμε δηλαδή πάλι όλοι μαζί για έναν εργοδότη ο οποίος θα υπέκυπτε στον εκβιασμό των εργαζομένων. Αν αυτό δεν αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, τότε δεχόμαστε όλα όσα μας καταλογίσατε περί προδοτών, πουλημένων και ότι άλλα λέτε. Με την πολιτική σας 5 άνθρωποι από τους 180 καταφέρατε να δημιουργήσετε τα αδιέξοδα που προέκυψαν. Συμφωνώ ότι έπρεπε και πρέπει να ‘μαστε ενωμένοι σε έναν αγώνα κατά των κυβερνήσεων που ψηφίσανε αυτούς τους αντεργατικούς νόμους και που σε 4 χρόνια χάθηκαν όλα όσα είχε κερδίσει η εργατική τάξη τα τελευταία 40 χρόνια. Αλλά εκεί δεν έχετε τα κότσια η ίσως δεν θέλετε να πάτε κόντρα στους σημερινούς εκφραστές της πολιτικής της τρόικας γιατί ελπίζετε στις όποιες παρεμβάσεις για να σωθεί ότι μπορεί να σωθεί.

 

Προς τον πρόεδρο του ΟΕΧΒΕ κύριο Θεοχάρη

Αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο το ανώτερο συνδικαλιστικό όργανο μιας βιομηχανίας να αγωνίζεται για τα συμφέροντα των εργαζομένων, χωρίς να έρθει σε επαφή με τους μισούς εργαζόμενους και να συμμετέχει σε κάθε είδους επεισόδια εναντίον αυτών τις ημέρες των απεργιών. Αυτή την στιγμή στο εργοστάσιο δουλεύουνε 456 άτομα και μας εκπροσωπείς εσύ; Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι τουλάχιστον να μην μας βρίζεις. Περί παραίτησης ή επαφής με τους εκπροσώπους των 456 δεν την συζητάω γιατί είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Εκμεταλλεύεσαι την λειτουργία της βιομηχανίας για να παριστάνεις τον πρόεδρο. Έχεις ημερομηνία λήξης γι αυτό και δεν μας ενοχλεί η παρουσία σου. Όσο καιρό είσαι στην καρέκλα,δεν είδαμε μια απεργία σοβαρή με την οποία να δείξουμε την δύναμη μας και την αντίθεση μας κατά των μνημονίων. Θα σε θυμόμαστε πάντα σαν τον πρόεδρο που έφτυνε και έβριζε τους εργαζόμενους γιατί σηκώνονταν το πρωί να πάνε στην δουλειά τους. Τον χαρακτηρισμό σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές ‘συνδικαλιστικό ζόμπι’ τον ανακαλούμε δημόσια γιατί πιστεύουμε ότι ξεφτιλίζονται τα ζόμπι κάθε είδους.

 

Προς διοίκηση εργατικού κέντρου

Στην πρώτη απεργία συμμετείχατε ενώ στην δεύτερη σιωπήσατε. Για τους 456 εργαζόμενους στα λιπάσματα δεν εκπροσωπείτε τίποτα γιατί τρεις μήνες αγώνων είστε απόντες. Προτιμήσατε να είστε απέναντι μας, δικαίωμα σας, να σας χαίρονται αυτοί που σας εξέλεξαν.

 

Προς διοίκηση σωματείου συνταξιούχων

Μέχρι πέρσι που παίρνατε τα φράγκα ο εργοδότης ήτανε καλός, φέτος γιατί τέτοιους χαρακτηρισμούς; Σύμμαχοι στον αγώνα των σκοτεινών συμφερόντων κάποιων άλλων; Από το 2009 που άλλαξε χέρια η εταιρία μήπως χάσατε μια δραχμή από την αποζημίωση, το εφάπαξ ήοποιαδήποτε άλλη παροχή; Η επειδή τα πήρατε δείχνετε το άλλο σας πρόσωπο; Οι 120 παλαιοί συνάδελφοι που είχαμε υπογράψει, δεν σας δημιουργήσαμε έστω και ένα ηθικό δίλημμα ώστε να έρθετε σε επαφή μαζί μας; ΚΡΙΜΑ.

 

Προς συνταξιούχους συνδικαλιστές ΒΦΛ

Το ψωμί που φάγαμε από την διοίκηση του Τσεντεμεΐδη Θεόδωρου και που οι υπόλοιπες μετέπειτα διοικήσεις καταφέρανε εν πολλοίς να διατηρήσουνε, μας αναγκάζει από σεβασμό και μόνο να σιωπήσουμε αν και δεν συμφωνούμε σε κάποια σημεία της ανοιχτής επιστολής. Το μόνο που μπορούμε να δεσμευτούμε δημόσια είναι, ότι όταν τελειώσουν τα βάσανα της βιομηχανίας και κάνουμε σωματείο θα προσπαθήσουμε αν είναι δυνατό να σας ξεπεράσουμε.

 

Προς 456 εργαζόμενους σήμερα στο εργοστάσιο

Συνάδερφοι: Στον αγώνα μας εδώ και 4 μήνες να μείνει ανοιχτό το εργοστάσιο είδαμε και ζήσαμε πολλά. Αντέξαμε, κρατήσαμε ανοιχτό το εργοστάσιο κόντρα στα συμφέροντα κάποιων, οι οποίοι πρώτα χωρίσανε τους εργαζομένους σε 2 στρατόπεδα και όταν είδαν ότι αντέχουμε, προχωρήσανε στην αναγκαστική κράτηση της μονάδας θειικού οξέος για να πάρουν πιστοποίηση οι λέβητες. Απόφαση που είχε ρίσκο ως προς την επαναλειτουργία του εργοστασίου. Τα καταφέραμε πήραμε τις πιστοποιήσεις και προχωράμε. Τώρα είμαστε σε ετοιμότητα και περιμένουμε το επόμενο χτύπημα αλλά θα αντέξουμε.Σε λίγες μέρες εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της εταιρείας. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της δίκης, οι εργαζόμενοι και δη οι εργαζόμενοι που προσλήφθηκαν τους τελευταίους 4μήνες, η εταιρεία ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς. Αυτή είναι ξεκάθαρα η θέση της εταιρείας. Η εταιρεία προχώρησε σε προσλήψεις με γνώμονα τις ικανότητες σας και όχι κάθε είδους παρεμβάσεις. Πιστεύει σε εσάς που επέλεξε να συνεργαστεί για τα επόμενα χρόνια και θα προχωρήσουμε μαζί. Εργαζόμενοι και εργοδότης σε έναν στόχο την όσο καλύτερη ανάπτυξη της εταιρείας προς όφελος όλων. Το μέλλον το δικό μας και της βιομηχανίας είναι στα χέρια μας.

 

Προς όσους αγωνιούν για την τύχη του εργοστασίου

Χρόνια τώρα το εργοστάσιο αποτελεί οικονομικό πνεύμονα των εργαζομένων σε αυτό αλλά και επαγγελμάτων που εμπλέκονται με κάθε τρόπο στην λειτουργία του( αναλώσιμα είδη γραφείου, ανταλλακτικά, φορτηγά, συνεργεία, βενζινάδικα) και γενικότερα αποτελεί οικονομικό πνεύμονα της αγοράς της Καβάλας. Η ομάδα εργαζομένων σήμερα μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι τα δύσκολα πέρασαν. Το σήμερα είναι καλύτερο από το χθες, και το αύριο της βιομηχανίας καλύτερο από το σήμερα. Αγωνιστήκαμε, αντέξαμε και πετύχαμε να κρατήσουμε το εργοστάσιο ανοιχτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε φορείς και ιδιώτες που βοήθησαν στην προσπάθεια των 456 εργαζομένων για να το πετύχουμε.

 

Για την ομάδα εργαζομένων

Θεοφυλακτίδης Γιώργος
Κοργιανόγλου Βασίλης
Κούνδουρος Μένιος

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...