ΘΑΣΟΣΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίλυση λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Υγείας Πρίνου

Με παρέμβαση Μ. Λαζαρίδη η οικογένεια Χαριτόπουλου ενισχύει οικονομικά το Κέντρο Υγείας

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Την άμεση κάλυψη τρεχουσών λειτουργικών αναγκών του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου, ανακοίνωσαν από κοινού, την Δευτέρα 2 Ιουλίου, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης και ο επιχειρηματίας κ. Νίκος Χαριτόπουλος στο διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Θωμά Αγγελόπουλο.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε ενημερωθεί πρόσφατα από τον κ. Αγγελόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας.

Ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Λαζαρίδης απευθύνθηκε στον κ. Νίκο Χαριτόπουλο, η οικογένεια του οποίου διαχρονικά στηρίζει με θέρμη κοινωνικές δράσεις στο νησί.

Ο κ. Χαριτόπουλος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του κ. Λαζαρίδη και συμφώνησε να συμβάλλει οικονομικά στην αντιμετώπιση των λειτουργικών αναγκών του Κ.Υ. Με τον τρόπο αυτό, μέσω του Συλλόγου Φίλων του Κ.Υ. Πρίνου Θάσου «Άγιος Παντελεήμονας», η οικογένεια Χαριτόπουλου συμβάλλει αποφασιστικά στη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας της Θάσου.

 

Δήλωση Νίκου Χαριτόπουλου

 

«Πιστεύω ακράδαντα ότι η αλληλεγγύη είναι θεμέλιος λίθος της κοινωνίας μας. Η προσφορά στο συνάνθρωπο είναι ύψιστης σημασίας, ειδικά στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε. Για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούσα παρά να ανταποκριθώ άμεσα στο αίτημα που μου κατέθεσε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης να συμβάλλω οικονομικά ώστε να καλυφθούν άμεσα, επείγουσες λειτουργικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου. Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από ενότητα και κοινωνική συνοχή. Είναι χρέος όλων μας να συνεισφέρουμε ο καθένας στο βαθμό του δυνατού».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button