Επίσκεψη του Περιφερειάρχη ΑΜΘ στο Δήμο Θάσου

Ημ/νία

Σήμερα, Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024, επισκέφθηκε τη Νήσο Θάσο και τον Δήμο της Θάσου ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καβάλας & Θάσου κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Παναγιώτη Αρχοντή και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της ΔΤΕ της Π.Ε Καβάλας κ. Γεώργιο Κυπραίο.

Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης υποδέχθηκε τον κ. Περιφερειάρχη και τους κ. Αντιπεριφερειάρχες στο Δήμο της Θάσου και ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου Θάσου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θάσου, οι Πρόεδροι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου και της ΔΕΥΑΘ καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση από τους εκπροσώπους του Δήμου Θάσου για θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜΘ που απασχολούν το Δήμο και τη Θάσο ενώ συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης και επίλυσης χρόνιων εκκρεμοτήτων, διά της στενής συνεργασίας.
Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, σε ανάμνηση της επισκέψεως του κ. Περιφερειάρχη και των κ. Αντιπεριφερειαρχών στο Δήμο της Θάσου, τους πρόσφερε από ένα αντίγραφο αρχαίου νομίσματος της Θάσου.

Μετά το πέρας σύσκεψης ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:
«Αποτελεί χαρά και τιμή για εμάς να υποδεχόμαστε το νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και κ. Παναγιώτη Αρχοντή στο Νησί της Θάσου στην πρώτη τους σύσκεψη από την ανάληψη των καθηκόντων τους σε Δήμο της Περιφέρειας ΑΜΘ.
Τον ευχαριστούμε για το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον του και υπολογίζουμε στη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια για την επίλυση χρόνιων εκκρεμοτήτων».

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα