Επεισοδιακή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Νέστου

Δημοτικό Συμβούλιο ΝέστουΕπεισοδιακή η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Νέστου σήμερα Τετάρτη 2 Μαρτίου, μ αποχώρηση της μείζονος αντιπολίτευσης μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο. Η συνεδρίαση είχε μόνο ένα  θέμα:

– Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου επί του προσφυγικού προβλήματος

Η συνεδρίαση κρίθηκε  κατεπείγουσα λόγω της προσφυγικής κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.

Ο Δήμαρχος Νέστου, αρχικά ξεκίνησε με την ενημέρωση του σώματος, αναφερόμενος στις συνεδριάσεις που παραβρέθηκε από τις 23 Φεβ μαζί με τους άλλους Δημάρχους της Π.Ε Καβάλας παρουσία του Μητροπολίτου ΦΝΘ κ. Προκόπιου, καθώς και τον Αντιπ/ρχη κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου.

Δήμαρχος Νέστου κ. Βαγγέλης Τσομπανόπουλος

Το ψήφισμα που βγήκε ομόφωνα, από την συνεδρίαση της 23ης Φεβ.  ήταν ότι, στον νομό Καβάλας δεν υπάρχει δυνατότητα φιλοξενίας. Παρ όλα αυτά, το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβ όταν ήρθε το καράβι με τους 1000 περίπου πρόσφυγες, η Δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, προς τιμήν της, άνοιξε το κολυμβητήριο για να φιλοξενηθούν. Μετά από παράπονα και αφού προηγήθηκε πρόταση του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ .Άγγελου Τσατσούλη,  μεταφέρθηκαν στο εκθεσιακό κέντρο της Ν. Καρβάλης. Το Σάββατο 27 Φεβ κατά την διάρκεια  σύσκεψης, δήλωσα παρών σ ότι χρειάζεται να κάνει ο Δήμος Νέστου, αλλά με τ ανάλογα έγγραφα για να υπάρξει η διασφάλιση σ ότι συμβεί. Μετά από εξέταση χώρων, επιλέξαμε το  ΚΕΓΕ, αφού εξετάσαμε και την περίπτωση άλλων,  όπως  το ΚΑΑΥ, όπου δεν ήταν δυνατόν κάτι τέτοιο. Εδώ να σημειωθεί ότι, εξετάζετε ακόμη ο χώρος των κτιριακών εγκαταστάσεων της Φωνής της Αμερικής, ο οποίος όμως απ ότι γνωρίζουμε είναι κι αυτός ακατάλληλος για φιλοξενία ατόμων. Εμείς  αυτήν την στιγμή, έχουμε καθαρίσει τον χώρο του ΚΕΓΕ, τον οποίο βρήκαμε σε άθλια κατάσταση, παρ ότι είναι ένας πολύ ωραίος χώρος, για την φιλοξενία 70 περίπου ατόμων, αν μας ζητηθεί την τελευταία στιγμή.Βέβαια αυτό που ζητείτε είναι ο χώρος φιλοξενίας να είναι εκτός του αστικού ιστού και να έχει και κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές. Αλλά ούτε κι αυτό υπάρχει στον Δήμο Νέστου, όπως γνωρίζουμε.   Αυτά που σας αναφέρω, να σας πω ότι, ισχύουν μέχρι την επόμενη ώρα, αφού όλα αλλάζουν, ανά πάσα στιγμή. Ο Δήμος Νέστου όμως δηλώνει με το ενδιαφέρον του ότι,  δεν είναι ούτε ξενοφοβικός ούτε διακατέχεται από ρατσισμό, γι αυτό προτείνω  να βοηθήσουμε κι εμείς  με προϊόντα και είδη που είναι απαραίτητα.
IMG_1972
Ζητώ από το σώμα να αποφασίσουμε για την βοήθεια που θα δώσουμε, βάσει των αναγκών   που υπάρχουν σε κατάλογο που μας έχει δοθεί.

Πρόταση τόσο της ΚΕΔΕ όσο και δική μου, είναι να ενημερώσουμε τα σχολεία και την κοινωνία,  ώστε να συγκεντρωθούν αυτά τα είδη και να μεταφερθούν από τον Δήμο Νέστου”.

Αμέσως μετά εκ  μέρους της μείζονος αντιπολίτευσης μίλησε η κ. Μαρία Γατούλα, λόγω απουσίας του επικεφαλή, κ Σάββα Μιχαηλίδη.

Η κα Γατούλα, ξεκινώντας είπε ότι, εκπροσωπεί τον Δήμαρχο της (;) κι όχι τον επικεφαλή του συνδυασμού, ο οποίος λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορούσε να παραβρεθεί. Διαφώνησε με τις προτάσεις και τις θέσεις  του Δημάρχου κ. Βαγγ Τσομπανόπουλου, ακόμη και με τον χώρο σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης   και πρότεινε τον νέο παιδικό σταθμό για την φιλοξενία των προσφύγων, αφού όπως είπε είναι κλειστός αυτήν την στιγμή. Η κα Γατούλα έτσι , πυροδότησε μια σειρά αντιδράσεων μ αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη ένταση. Τόσο από τον κ. Τσομπανόπουλο όσο κι απ  άλλους συμβούλους.

Ο Δήμαρχος Νέστου αντέδρασε και είπε χαρακτηριστικά ότι: ” Ντρέπομαι   γι όσα λέει η κα Γατούλα, την στιγμή που θα έπρεπε το δημοτικό συμβούλιο να είναι  ενωμένο σαν γροθιά, εσείς κάνετε μικροπολιτική και προτείνετε το κτίριο του παιδικού σταθμού να γίνει χώρος φιλοξενίας “.  Κι εκεί βέβαια θύμισε τα 400.000 ευρώ που δαπανήθηκαν από την ΕΥΝΕΣΤΙΑ επί προεδρίας της. Και μέσα σ αυτό το κλίμα που δημιουργήθηκε, αποχώρησε τόσο η κα Γατούλα, όσο και οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης που ήταν εκεί, εκτός του κ. Γιώργου Λεπίδα, ο οποίος παρέμεινε.

IMG_1978Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπ/σης κ. Περικλής Αμπεριάδης, ο οποίος  συστρατεύτηκε με την πρόθεση της Δημοτικής αρχής, να προσφέρει στο μέτρο του δυνατού ότι μπορεί, για την ανακούφιση αυτών των δύσμοιρων ανθρώπων. Κάτι που βιωματικά ο Ελληνικός λαός το κουβαλάει από το 1922, όταν πρόγονοι μας εκδιώχθηκαν, όπως αυτή την στιγμή οι Σύριοι. Και έκλεισε λέγοντας ότι η παράταξη του συμπαρίσταται και ψηφίζει όλες τις προτάσεις της δημοτικής αρχής, διότι το συγκεκριμένο ζήτημα δεν επιδέχεται αντιπολιτευτικής θέσης. Είναι θέμα ανθρωπιστικό κι έτσι πρέπει να αντιμετωπισθεί.

Ο Δήμαρχος Νέστου μετά από αυτό ευχαρίστησε τον κ. Αμπεριάδη για την τοποθέτηση του που τον τιμά  ως αυτοδιοικητικό κι ως άνθρωπο. Και βέβαια δηλώνει και την φιλοσοφία της παράταξης του.

Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Νέστου,  αναφέρθηκε στην στάση της κας Γατούλας και την μείζονος αντιπ/σης την οποία χαρακτήρισε απαράδεκτη, όπως και την απουσία του κ Μιχαηλίδη, για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα του Δήμου, χωρίς μάλιστα να κάνει τον κόπο να ενημερώσει έστω τηλεφωνικά.

Όπως και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Λάζαρος Σαββαίδης, τόνισε την εριστική αναφορά της κας Γατούλα, όταν ξεκινώντας την τοποθέτηση της είπε ότι εκπροσωπεί τον Δήμαρχο της.

Στην συνέχεια μίλησε ο Δημοτ σύμβουλος κ. Νίκος Βαλσαμίδης που ζήτησε να ενημερωθεί το σώμα, πως μοιράζονται οι πρόσφυγες από το την στιγμή που φθάνουν στην Καβάλα. Εδώ η απάντηση του Δημάρχου ήταν ότι, δεν υπάρχει βάση των ζητουμένων προδιαγραφών, χώρος στον Δήμο Νέστου, να φιλοξενήσει τους πρόσφυγες. Παρ όλα αυτά θα γίνει ότι είναι δυνατόν να συμβάλει στην φιλοξενία τους.

Και επανήλθε ο κ. Αμπεριάδης, συμπληρώνοντας ότι, αν έρθουν στον Δήμο 50 ή 100 άτομα, να κάνουμε ως δήμος το χρέος μας. Όσο και όπως μπορούμε.

Τέλος, μετά από ανάγνωση του Προέδρου  του Δ.Σ. κ Καραγεωργίου, της απόφασης της ΠΕΔ που αφορά την παροχή βοήθειας όλων των δήμων, προς τους δήμους που έχουν αναλάβει την φιλοξενία τους, κάλεσε το σώμα να ψηφίσει. Συμπλήρωσε ότι, κατά την αποχώρηση της μείζονος αντιπ/σης και την παρουσία του κ. Λεπίδα, δηλώθηκε ότι, ψηφίζει θετικά. Κι έτσι  το θέμα ψηφίσθηκε ομόφωνα.

IMG_1971

IMG_1981
Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...