ΑΘΛΗΤΙΚΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστολή Μιχάλη Παπαδόπουλου
προς ΕΠΣ Καβάλας

papadopoulos_mixalisΛάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Καβάλας και υποψήφιου προέδρου, Μιχάλη Παπαδόπουλου, που απευθύνεται προς τον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα Μέλη του Δ.Σ.

Όπως αναφέρεται σ’ αυτήν, στη τελευταία συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης της 1η Απριλίου, ο πρόεδρος αυτής κ. Ευσταθιάδης ανακοίνωσε ότι ζήτησε από οικονομικούς ελεγκτές τον έλεγχο στα οικονομικά της ΕΠΣ για το διάστημα που αυτός είναι πρόεδρος. Ο Μ. Παπαδόπουλος ζήτησε έλεγχο σε βάθος 10ετίας, στο διάστημα δηλαδή που είναι αυτός μέλος στο διοικητικό συμβούλιο, ώστε να γίνει γνωστή όλη η αλήθεια.

Αναλυτικά, στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

 

κ. Πρόεδρε και συνεργάτες μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Καβάλας

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται πολλά από διάφορες πλευρές  όσον αφορά σε κακή διαχείριση και οικονομικές ατασθαλίες στο ταμείο της ΕΠΣ Καβάλας. από την νυν αλλά και από προηγούμενες διοικήσεις της.

Στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016, ανακοινώσατε ότι ζητήσατε ήδη έλεγχο από ελεγκτές της Ομοσπονδίας για το διάστημα που είστε πρόεδρος.

Στο συγκεκριμένο διοικητικό συμβούλιο διαφώνησα για το χρονικό διάστημα του ελέγχου και ζήτησα τον έλεγχο όλων των οικονομικών στοιχείων για τα τελευταία 10 έτη που είμαι μέλος του διοικητικού συμβουλίου ώστε να  αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Να γνωρίζετε εσείς, αλλά και όλοι οι συνάδελφοι ότι αν δεν πραγματοποιηθεί ο εν λόγω έλεγχος, το πρώτο μέλημα μου, όταν με την στήριξη των σωματείων το 2017 αναλάβουμε με τους συνεργάτες μου την διοίκηση της ΕΠΣ Καβάλας, θα είναι να ρίξω άπλετο φως για όλα όσα ακούγονται, με την διεξαγωγή οικονομικού έλεγχου από ορκωτούς ελεγκτές, ώστε να φύγουν οι «σκιές» πάνω από το ανώτερο όργανο του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Επίσης, δηλώνω ότι εάν υπάρξει και συνεργάτης μου που εμπλέκεται σε οικονομική ατασθαλία  θα υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.

 

Με εκτίμηση
Μιχάλης Ι. Παπαδόπουλος
Μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Καβάλας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button