Επιστολή της ΟΕΒΕ Καβάλας στο Δήμαρχο για τις αυξήσεις στο πάρκινγκ της Δημοτικής Αγοράς

Ημ/νία

Κύριε Δήμαρχε,

Διαπιστώνουμε ότι προωθούνται αναπροσαρμογές τιμών και τιμολογίων σε θέματα που απασχολούν τους Επαγγελματίες του Εμπόρους και τους Βιοτέχνες του Δήμου Καβάλας, δίχως καμία ειδοποίηση συνεννόηση και διαβούλευση με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας και των μελών αυτής. Κάτι τέτοιο έγινε με τα δημοτικά τέλη, όπου παρόλη την προτροπή μας στο δημοτικό συμβούλιο για απόσυρση του θέματος και έναρξη διαβούλευσης μαζί μας, δυστυχώς δεν έγινε από εσάς αποδεκτό.
Τώρα το ίδιο πάει να γίνει και με τη χρέωση στο δημοτικό πάρκινγκ Καβάλας, όπου παρόλο που το εν λόγω πάρκινγκ δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί την προσβασιμότητα των πολιτών στα καταστήματα της δημοτικής και εμπορικής αγοράς του κέντρου της πόλης, διαπιστώνουμε αφενός, ότι και πάλι δεν μας καλείτε σε διαβούλευση για ένα θέμα που αφορά τα μέλη μας και αφετέρου, ακούμε για την πρόθεση σας να αλλάξετε το κόστος του πάρκινγκ με χρέωση 2€ για έξι ώρες στάθμευσης, κάτι που θα μεγαλώσει το κυκλοφοριακό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης.

Κύριε Δήμαρχε για τα ανωτέρω θέματα αλλά και γενικότερα για θέματα που αφορούν τα μέλη μας Επαγγελματίες Εμπόρους και Βιοτέχνες, παρακαλούμε να μας ορίσετε άμεσα μία ημέρα συνάντησης και συζήτησης, κατά την οποία θα επαναλάβουμε τις σχετικές προεκλογικές σας δεσμεύσεις και θα διαμορφώσουμε ξανά το απαραίτητο πλαίσιο συνεργασίας μας.
Έως τότε σας καλούμε και αυτή την φορά να αποσύρετε το θέμα αναπροσαρμογής του κόστους στο δημοτικό πάρκινγκ από τα θέματα συζήτησης του δημοτικού συμβουλίου την 31/1/2024, έως ότου πραγματοποιηθεί η μεταξύ μας συζήτηση.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Χατζηχρήστος Θεόδωρος Βαφείδης Γιώργος

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα