Εργασίες της ΠΕ Καβάλας σε δέντρα και θάμνους στην Εθνική οδό Καβάλας-Δράμας

Ημ/νία

Εργασίες κοπής και διαμόρφωσης δέντρων και θάμνων που βρίσκονται παραπλεύρως του δρόμου έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη σε δύο τμήματα της εθνικής οδού Καβάλας – Δράμας.

Συγκεκριμένα, το συνεργείο του αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έχει αποπερατώσει τις προαναφερθείσες εργασίες στο οδικό τμήμα από τον παιδικό σταθμό του Αμυγδαλεώνα μέχρι την είσοδο του γνωστού πολυκαταστήματος παιχνιδιών έξω από τον εν λόγω οικισμό, προς την Δράμα.

Στο δεύτερο τμήμα, που αρχίζει από το Πολύστυλο και καταλήγει στην τσιμεντοβιομηχανία «Ηρακλής» πάλι με κατεύθυνση στην Δράμα, οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς θα πραγματοποιηθούν και στα δέντρα και τους θάμνους του αντίθετου ρεύματος του δρόμου (προς Καβάλα), ενώ – καιρού επιτρέποντος – θα συνεχιστούν την επόμενη εβδομάδα μέχρι την Λυδία.

Ανάλογα έργα σχεδιάζονται να υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα και σε άλλες περιοχές του νομού, με σκοπό τόσο τον αισθητικό καλλωπισμό όσο και την ασφάλεια στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Καβάλας.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας συνεχίζει καθημερινά τις προσπάθειές της για άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα