Φιλήμων Ξουλόγης: Η πλειοψηφία, μας αρέσει δεν μας αρέσει, επέλεξε αρχηγό τον κ. Κασελάκη και έτσι θα πορευθούμε

Ημ/νία

Την ανάγκη να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φιλήμων Ξουλόγης.
Όπως ανέφερε “Κάθε αλλαγή φέρνει αναστάτωση. Αίσθησή μου είναι ότι με τον καιρό οι απόψεις θα συμπέσουν η μια με την άλλη και ο καινούριος Πρόεδρος έχει υποχρέωση να κάνει αυτό το πράγμα. Ο ΣΥΡΙΖΑ σαφώς και αλλάζει, Δεν θα είναι όπως ήταν. Ανοίγει περισσότερο προς την κοινωνία και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ πάντα υπάρχουν πολλές απόψεις αλλά στο τέλος πρυτανεύει η λογική και το πρόβλημα δεν είναι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά εκτός και αφορά στα προβλήματα που έχει η κοινωνία.
Πάντα σε όλες τις οικογένειες υπάρχουν οι γκρίνιες οι οποίες όμως θα ξεπερασθούν. Σαφώς και θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Αυτό έχω να πω εγώ! Και από όλες τις πλευρές πρέπει να πέσουν για να πούμε ότι το πρόβλημα είναι αυτά που αντιμετωπίζει ο κάθε πολίτης και όχι οι καρέκλες και οι θέσεις μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ».
ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ
Και πρόσθεσε πως «Πραγματικά χρειάζεται να γίνει μια αλλαγή και να υπάρξει μια αξιωματική αντιπολίτευση σοβαρή γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει μια κυβέρνηση από μόνη της. Μια καλή αντιπολίτευση συνεπάγεται και μια καλή κυβέρνηση. Αυτό πρέπει να έχουμε ως γνώμονα και εκεί στοχεύουμε όλοι μας.
Μέσα από τις διαδικασίες και τα όργανα θα βρεθούν οι λύσεις έστω και αν υπάρξουν κάποιες αποχωρήσεις. Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά. Στελέχη φεύγουν και όταν είσαι σε έναν οργανισμό, σε έναν σύλλογο, σε ένα κόμμα, πρέπει να σέβεσαι την πλειοψηφία. Και η πλειοψηφία, μας αρέσει δεν μας αρέσει, επέλεξε αρχηγό τον κ. Κασελάκη και έτσι θα πορευθούμε”.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα