Φίλιππος Αναστασιάδης: Είθε η ανοιχτή σκέψη του Ζήση Α. Βαπορίδη να αποτελέσει για όλους φωτεινή πηγή έμπνευσης

Ημ/νία

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Ζήση Α. Βαπορίδη εκφράζει ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Παγγαιοριτών, ευχόμενος στη συλλυπητήρια ανακοίνωση ότι «το ήθος, η ευγένεια, η βαθιά πνευματικότητα και η ανοιχτή σκέψη του Ζήση Α. Βαπορίδη να αποτελέσουν για όλους φωτεινή πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και κυρίως, παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Ζήση Α. Βαπορίδη

Βαθιά θλίψη προκάλεσε η είδηση θανάτου του συντοπίτη μας Ζήση Α. Βαπορίδη. Ενός ανθρώπου που απέδειξε ποικιλοτρόπως την αγάπη του για την Καβάλα, το Παγγαίο και την ευρύτερη περιοχή μας.

Μέσα από το βιβλίο του «Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου και άλλοι μύθοι της περιοχής» σκιαγράφησε αριστουργηματικά το Παγγαίο μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες να «ταξιδέψουν» σε αυτό.

Εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παγγαίου και των συνδημοτών μας, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ευχόμαστε το ήθος, η ευγένεια, η βαθιά πνευματικότητα και η ανοιχτή σκέψη του Ζήση Α. Βαπορίδη να αποτελέσουν για όλους φωτεινή πηγή έμπνευσης, δημιουργίας και κυρίως, παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα