Η Αθηνά Παναγιωτίδου παραιτείται από πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Καβάλας ενόψει εκλογών

Ημ/νία

Στις 18 Φεβρουαρίου έγινε γνωστή η σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, με τρεις γυναίκες και τρεις άνδρες να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα του κόμματος για την Εκλογική Περιφέρεια Καβάλας.

Ανάμεσα στις γυναίκες υποψήφιες βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συγκαταλέγεται και η Αθηνά Παναγιωτίδου, η οποία συμμετείχε και στην εκλογική μάχη του 2019, και η οποία είναι και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης [ΟΤΑ] Νομού Καβάλας.

Χθες Παρασκευή 3 Μαρτίου η κ. Παναγιωτίδου έκανε γνωστή την παραίτησή της από τη θέση αυτή, ενόψει της συμμετοχής της στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «Όταν ένας κύκλος κλείνει στη ζωή μας πρέπει να κλείνει με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι! Αν θέλουμε να υπηρετούμε σωστά τη ζωή, πρέπει να την υπηρετούμε με ήθος και ενσυναίσθηση τα οποία με διακρίνουν πάντα στην ζωή μου!

Έτσι λοιπόν η τιμητική συμμετοχή μου σε κομματικό ψηφοδέλτιο ως υποψήφια βουλεύτρια, δεν θα μπορούσε να συμβαδίζει με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος ενός συλλόγου εργαζομένων, ο οποίος και θα πρέπει να είναι ακομμάτιστος! Οπότε και κατέθεσα ενώπιον των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων την παραίτηση μου από πρόεδρος και μέλος του Συλλόγου και ζήτησα να την αποδεχτούν! Άλλο η πολιτική και κομματική μας κατεύθυνση και άλλο ο συνδικαλισμός!

Ευχαριστώ όλες τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους,σε Καβάλα και Νέστο, σε όλες τις υπηρεσίες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με έκαναν την πρώτη γυναίκα πρόεδρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες τους στο ελάχιστο!

Από άλλο μετερίζι πια δεν θα σταματήσω να παλεύω για το ορθό το σωστό και το δίκαιο!

Εύχομαι στο καινούριο σωματείο που θα προκύψει μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες καλή θητεία»!

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα