Η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Ημ/νία

Στην απόφαση να μη δημιουργήσει ανδρική ομάδα και να μη δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της National Leauge 2 (Γ’ Εθνική) προχώρησε η Ένωση Καλαθοσφαίρισης της Καβάλας! Όπως είναι γνωστό η Ένωση, ύστερα από πολλά χρόνια όπου μεσουρανούσε στην Α1 και Α2 Εθνική κατηγορία, πέρσι υποβιβάστηκε στην τελευταία Εθνική κατηγορία, όμως οι προσπάθειες για να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα δεν στέφθηκαν από επιτυχία.

Με δεδομένο ότι στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα συμμετέχουν τη νέα χρονιά δύο ομάδες της Καβάλας (η Αγία Βαρβάρα που εξασφάλισε πανηγυρικά την παραμονή και ο Αστέρας που πήρε την άνοδο από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ) οι παράγοντες της Ένωσης αποφάσισαν να κλείσουν τον κύκλο της συνεχούς παρουσίας του συλλόγου στις Εθνικές κατηγορίες και να μπουν από την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά σε περίοδο ριζικής ανασυγκρότησης και ανασύστασης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση: «Παρά τις προσπάθειες δημιουργίας ενός δυναμικού σχήματος με προοπτική για την παρουσία της ομάδος στις Εθνικές κατηγορίες του Ελληνικού Μπάσκετ, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Επειδή είναι γνωστό ότι δεν μπορείς να πραγματοποιείς τα ίδια πράγματα και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα, όπως επίσης δεν έχει νόημα, η παρουσία τριών ομάδων της πόλης στην ίδια κατηγορία.

Για την ομάδα μας κλείνει ένας μεγάλος κύκλος συνεχούς παρουσίας στις μεγάλες κατηγορίες και περνάει σε μία χρονιά ριζικής ανασυγκρότησης και ανασύστασης».

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα