Η ιστορία, ο πολιτισμός και τα αξιοθέατα της Καβάλας στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Νυρεμβέργης- Τα πρώτα ρεπορτάζ μετά την επίσκεψη των Γερμανών δημοσιογράφων στην περιοχή μας

Ημ/νία

Εικόνες, σημαντικές πληροφορίες και τις απόψεις εκπροσώπων της Καβάλας για την ιστορία, τον πολιτισμό και το τουριστικό της αποτύπωμα, προβάλλουν στα πρώτα τους ρεπορτάζ, στον ηλεκτρονικό τύπο της Νυρεμβέργης, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι που επισκέφθηκαν την περιοχή μας από τις 23 έως τις 27 Ιουλίου 2026.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της ιστοσελίδας “T-online”, Meike Kreil και η συντάκτρια της Freie Journalistin Fur Mittelbayerische Zeitung, Brigit Ropohl, έκαναν ιδιαίτερη μνεία μέσα από τα κείμενα τους στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, στο Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων, στο Φρούριο, στις Καμάρες και στο Φεστιβάλ Μπίρας, που έγινε στο πάρκο Φαλήρου, σε συνεργασία του Δήμου Καβάλας, της εταιρείας NurnbergerMesse και της θυγατρικής της FORUM Α.Ε., 🎙️ενώ ο επικεφαλής της συντακτικής ομάδας του οικονομικού ρεπορτάζ του “Funk Haus Nurnberg Radio”, Stefan Grundler, παρουσίασε τις δηλώσεις των Δημάρχων Νυρεμβέργης και Καβάλας, Markus Konig και Θόδωρου Μουριάδη (με απόδοση στη γερμανική διάλεκτο) αντίστοιχα, του CEO Nũrnbergmesse, Peter Ottmann, της εκπροσώπου της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Marabou Airlines, Veronika Meyer, του Προέδρου του Συλλόγου Αδελφοποίησης Νυρεμβέργης – Καβάλας «ΦΙΛΟΣ», Σωτήρη Ξώγνου και της ξεναγού, Σωτηρίας Κοκκωνάκη.

Αντίστοιχες δημοσιεύσεις θα πραγματοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και από τους υπεύθυνους τύπου και δημοσίων σχέσεων του αεροδρομίου της Νυρεμβέργης “Albrecht Dürer” και της αεροπορικής εταιρείας Marabou Airlines.

Επεξεργασία υλικού: Ναυσικά Χατζηθεοδώρου και Κορίνα Γανίτου

Δείτε τα αφιερώματα του γερμανικού τύπου, πατώντας στους παρακάτω συνδέσμους:

►https://nuernberg.t-online.de/region/nuernberg/id_101365754/kavala-nuernbergs-partnerstadt-mit-direktflug-geheimtipp-fuer-urlaub.html

►https://nuernberg.t-online.de/region/nuernberg/id_101368084/direktflug-nach-kavala-warum-nuernberg-auf-bier-und-messe-im-ausland-setzt.html

►https://drive.google.com/file/d/1hkAa_DUA6uS9eBaWgA0sFK5kyfks336g/view?usp=drive_link

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Δημιουργία πράσινης νησίδας στη συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Ελ. Βενιζέλου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαπλάτυνσης και διαμόρφωσης...

Pizza Fan: Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί – Ανοίγει ο δρόμος για επαναλειτουργία των καταστημάτων

Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία καταστημάτων της...

Διεθνής διάκριση για τη Θάσο στα Greek Travel Awards 2026

Βράβευση ως «Best Emerging Destination» στο Λονδίνο –...