Η νέα Πρύτανης του ΔΠΘ Μαρία Μιχαλοπούλου στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Φιλίππων

Ημ/νία

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και ευχές για μια δημιουργική χρονιά ξεκίνησε η νέα σχολική περίοδος στο Δημοτικό Σχολείο Φιλίππων, παρουσία εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, της εκπαιδευτικής κοινότητας και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

Στην τελετή παρευρέθηκε η νέα Πρύτανις του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Μαρία Μιχαλοπούλου, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Στέλιος Ιγνατιάδης και ο Αντιδήμαρχος Καβάλας Χρήστος Τσιτσιλικάκης.
Σε μήνυμά του για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο κ. Ιγνατιάδης ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς υγεία, δύναμη, δημιουργικότητα και πολλές επιτυχίες, τονίζοντας τη σημασία μιας νέας αρχής για την εκπαιδευτική κοινότητα.
Παράλληλα, ευχαρίστησε τον διευθυντή του σχολείου, Πέτρο Τσιάρα, καθώς και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε με αισιοδοξία και ευχές για πρόοδο, γνώση και δημιουργικές εμπειρίες για όλα τα παιδιά.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Δημιουργία πράσινης νησίδας στη συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Ελ. Βενιζέλου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαπλάτυνσης και διαμόρφωσης...

Pizza Fan: Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί – Ανοίγει ο δρόμος για επαναλειτουργία των καταστημάτων

Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία καταστημάτων της...

Διεθνής διάκριση για τη Θάσο στα Greek Travel Awards 2026

Βράβευση ως «Best Emerging Destination» στο Λονδίνο –...