Η Θάσος στο Βελιγράδι: Εκδήλωση προβολής του νησιού στη σερβική αγορά

Ημ/νία

Στις 21 Φεβρουαρίου 2025, ο Δήμος Θάσου, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού του Βελιγραδίου, διοργάνωσε ειδική εκδήλωση στην κατοικία της Πρέσβη της Ελλάδας στη Σερβία, κας Μαρίας Λεβαντή. Η εκδήλωση είχε ως στόχο την προώθηση της Θάσου ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού και απευθυνόταν σε δημοσιογράφους, bloggers, influencers και χρήστες του TikTok.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν οι φυσικές ομορφιές, η πολιτιστική κληρονομιά και οι τουριστικές υποδομές της Θάσου, με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του νησιού στη σερβική αγορά. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη νέα απευθείας αεροπορική σύνδεση μεταξύ Βελιγραδίου και του αεροδρομίου “Μέγας Αλέξανδρος”, που διευκολύνει την πρόσβαση των Σέρβων επισκεπτών στο νησί. 

Screenshot

Η Πρέσβης της Ελλάδας στη Σερβία, κα Μαρία Λεβαντή, εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία αυτή, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ενίσχυσης των τουριστικών δεσμών μεταξύ των δύο χωρών. Η εκδήλωση περιλάμβανε επίσης ζωντανή ελληνική μουσική και γευσιγνωσία τοπικών προϊόντων της Θάσου, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια ολοκληρωμένη εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας.

Η συμμετοχή του Δήμου Θάσου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου και η διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης αποτελούν μέρος της στρατηγικής προβολής του νησιού στις αγορές της Σερβίας και της Ρουμανίας, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος προς τη Θάσο.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Νέα αεροπορική σύνδεση Βελιγραδίου – Καβάλας: επιτυχία για τη Θάσο μετά από συστηματικές προσπάθειες

Μετά από συστηματικές προσπάθειες του δημάρχου Θάσου, της...

Συνέντευξη Τύπου – «Άδοντες καί Ψάλλοντες εν τη καρδία…» (5-11 Μαΐου 2025)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν το μεσημέρι της Δευτέρας 28...

Υπό διάλυση η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Αριστεράς – Παραιτείται ο Αλέξης Χαρίτσης

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογούνται στη Νέα Αριστερά, καθώς ο...