Ηχηρό μήνυμα Νίκης στην Καβάλα: Ασταμάτητος αγώνας με την Χρυσή Αυγή για την Μακεδονία μας!

Εκατοντάδες Έλληνες παρευρέθηκαν στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Galaxy όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Λαϊκού Συνδέσμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωεκλογές.

Στην εκδήλωση ομιλητές ήταν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Ιωάννης Λαγός και Θανάσης Κωνσταντίνου και ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας με την Ελληνική Αυγή, Δημήτρης Βογιατζής και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Λευτέρη Νικολαΐδη.

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα με εθνικιστικό παλμό οι συναγωνιστές παρουσίασαν το πρόγραμμα της Ελληνικής Αυγής για τον δήμο Καβάλας και για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και τους στόχους της Χρυσής Αυγής για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές.

Πρώτος τον λόγο έλαβε το μέλος της κεντρικής επιτροπής και υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, συναγωνιστής Δημήτρης Βογιατζής, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους, παρουσίασε τους ομιλητές της εκδήλωσης. Αρχικά μίλησε για την ανάγκη να βρισκόμαστε δίπλα στον λαό και στην κοινωνία διότι από τον λαό αντλούμε δύναμη και μαζί με τον λαό συμπορευόμαστε για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του, με σκοπό να ικανοποιήσουμε τις ελπίδες και τους πόθους του.

Κατόπιν αναφέρθηκε στον Αριστοτέλη ο οποίος υποδεικνύει τον βασικό σκοπό της πολίτικης ως την ηθική διαπαιδαγώγηση και βελτίωση των πολιτών. Η αντίληψη που επικρατούσε στην Αρχαία Ελλάδα, είναι πως ο καλύτερος τρόπος διαπαιδαγώγησης ενός νέου ανθρώπου είναι να είναι πολίτης μιας πόλης που έχει καλούς νόμους. Ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας, όπου οι προδότες, εθνομηδενιστές, μπολσεβίκοι και ψευτοδεξιοί πολιτικοί που κυβερνούν νομοθετούν “κακούς” νόμους για να διαλύσούν την κοινωνία μας με σκοπό να μας οδηγήσουν στην παρακμή και στο τέλος στην καταστροφή. Η ανατροπή αυτή της άρρωστης κατάστασης ήταν και το κίνητρο που μας οδήγησε στην απόφαση να συμμετέχουμε στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Καβάλας.

Έκλεισε την ομιλία του παρουσιάζοντας τις δύο βασικές εθνικές θέσεις του συνδυασμού της Ελληνικής Αυγής για την Καβάλα.

• Πρώτη δέσμευση είναι ότι ως δημοτική παράταξη θα καταργήσουμε την συμφωνία στην πράξη εντός του δημοτικού συμβουλίου και δεν θα επιτρέψουμε καμία δημοτική διοίκηση να εφαρμόσει τα άρθρα της συμφωνίας.

• Και η δεύτερη δέσμευση είναι ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φύγουν οι λαθρομετανάστες και το κέντρο φιλοξενίας από την πόλη της Καβάλας.

Ο επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, π. Ιπτάμενος αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού, συναγωνιστής Ελευθέριος Νικολαΐδης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενέστερα στο ζήτημα της Θράκης. Τόνισε πως άκρως προκλητικά και ιδιαίτερα θλιβερά περιστατικά συμβαίνουν στην Θράκης μας από τους εγκάθετους της Άγκυρα, τους “κουμπάρους” και τους θιασώτες της ελληνοτουρκικής φιλίας και θα συνεχίσουν όσο θα υπάρχουν στην κυβέρνηση εθνομηδενιστές που δεν αγαπούν την Ελλάδα μας.

Κατόπιν μίλησε για την άνοδο του Εθνικισμού σε όλη την Ευρώπη απέναντι στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων που επιτρέπει την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών που κατόπιν επιδοτούνται από το ανθελληνικό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Κάλεσε άπαντες να πράξουν το ιερό καθήκον τους και να στηρίξουν, αντίθετα σε όσα λέγονται και προσπαθούν να μας πείσουν περί Χρυσής Αυγής, τα αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής μπορεί να δώσει λύσεις και να βγάλει τους Έλληνες από αδιέξοδο.

Στη συνέχεια ο συναγωνιστής παρουσίασε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού της Πατριωτικής Αυγής για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, με έμφαση στο κλείσιμο του Τουρκικού προξενείο που αποτελεί άντρο πρακτόρων, το κλείσιμο των δίγλωσσων νηπιαγωγείων που διδάσκουν τουρκική, τον λογιστικό έλεγχο στα οικονομικά της περιφέρειας, μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα και πάταξη του παρεμπορίου, στήριξη των ειδικών ικανοτήτων ατόμων, όχι στην παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω των ειδικών οικονομικών ζωνών. Τέλος ο συναγωνιστής κάλεσε όλους να ξαναζωντανέψουμε και να αναγεννηθούμε από την τέφρα μας απέναντι σε ένα σάπιο, ανθελληνικό και ξενόδουλο καθεστώς που καπηλεύεται την δημοκρατία.

Αμέσως μετά καταχειροκροτούμενος ανέβηκε στο βήμα το μέλος του πολιτικού συμβουλίου, βουλευτής Β’ Πειραιώς, και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, συναγωνιστής Ιωάννης Λαγός. Ο συναγωνιστής αρχικά αναφέρθηκε στους εργαζόμενους τις ΕΡΤ που δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής που είναι κατάμεστες από Έλληνες που διψάνε για το μήνυμα της Χρυσής Αυγής. Αντίθετα για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει σημείο της Ελλάδας που οι προδότες της Μακεδονίας να μην είναι ανεπιθύμητοι και λαομίσητοι. Σε όποιο σημείο της Ελληνικής Γης και αν πηγαίνουν οι διεκπεραιωτές της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, θα γίνονται αντικείμενα έντονων αποδοκιμασιών από τον Ελληνικό Λαό

Ο συναγωνιστής με την δυναμικότητα και τον χειμαρρώδη λόγο του μίλησε για τις διώξεις, την τρομοκρατία και τις πιέσεις που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή από το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και την νέα τάξη πραγμάτων. Δεν κατάφεραν να μας λυγίσουν και προπαντός δεν κατάφεραν να λυγίσουν τον λαό που μας εμπιστεύεται και ο οποίος σεβάστηκε και σέβεται την θέλησή μας, την επιμονή μας, το πνεύμα της θυσίας, την ασάλευτη πίστη μας σε Ιδανικά, σεβάστηκε και σέβεται ότι είχαμε και έχουμε το θάρρος να μην υποταχθούμε στο πανίσχυρο τέρας της εξουσίας τους, το οποίο είναι ένας γίγας με πήλινα πόδια, χωρίς ψυχή, χωρίς ανθρώπους ταγμένους από την συνείδηση τους να το υπηρετούν, αλλά από το συμφέρον τους.

Στην συνέχεια επισήμανε τον υποκριτικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, την οποία θα εφαρμόσει, ενώ το μόνο κόμμα που δεσμεύεται ότι θα ακυρώσει αυτήν την επαίσχυντη συμφωνία – στην οποία αντιτίθεται η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων- είναι η Χρυσή Αυγή. Τέλος, ο Γιάννης Λαγός απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να ενδυναμώσουν τους Εθνικιστές, βάζοντας έτσι φρένο στο σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων για αφελληνισμό και αποχριστιανοποίησης της Πατρίδας μας.

Επόμενος ομιλητής της εκδήλωσης ήταν το μέλος του πολιτικού συμβουλίου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Χρυσή Αυγή, στρατιωτικός Ιατρός και Ταξίαρχος εν αποστρατεία Π.Α., συναγωνιστής Θανάσης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για την τιμή που του έγινε από τον Αρχηγό του Κινήματος να είναι υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής. Το όραμα «Για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη» αν και δύσκολο να πραγματοποιηθεί δεν είναι αδύνατο και συμπλήρωσε ότι για να καταστεί η Ευρώπη ελεύθερη είναι απαραίτητη η δημιουργία πολιτικής συνομοσπονδίας προς όφελος των Λαών της Ευρώπης.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην δήθεν «ελληνοτουρκική φιλία» που προσπαθούν να μας προπαγανδίσουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και οι εθνομηδενιστές – μπολσεβίκοι της κυβέρνησης με σκοπό να βάλουν την Τουρκία στην «συνάρτηση» της διαχείρισης του φυσικού αερίου. Για μας δεν υπάρχει «ελληνοτουρκική φιλία» διότι δεν λησμονούμε ούτε το σχοινί του Πατριάρχη, ούτε τον ξεριζωμό του Ελληνισμού από Μικρά Ασία, Πόντο, Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο, Τένεδο.

Η Χρυσή Αυγή έγινε η αφορμή προκειμένου να ανοίξει στην δημόσια ζωή και δη στα μέσα που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη στη χώρα μας, μια μακρά συζήτηση σχετικά με τη δημοκρατία και τις ελευθερίες που απορρέουν απ’ αυτήν, την ανοχή στο διαφορετικό, την μηδενική ανοχή στους εχθρούς της. Τόνισε πως οι συναγωνιστές της Χρυσής Αυγής, υπό την ηγεσία του Αρχηγού μας, είναι οι φύλακες του Έθνους που αρνούμαστε την αποτυχία και θα φτάσουμε νικητές στο τέλος.

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...