Ικανοποιημένος έμεινε ο βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη

Ημ/νία

Την βεβαιότητά του ότι οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας είναι πανέτοιμες να αντιμετωπίσουν την τουρκική απειλή εξέφρασε ο βουλευτής κ. Μακάριος Λαζαρίδης που συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Για τη συνάντηση δήλωσε ότι «έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Μέγαρο Μαξίμου. Συναντήθηκα για μία ακόμη φορά με τον πρωθυπουργό της χώρας, συζητήσαμε τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα και δεν είναι και λίγα, μέσα από αυτές τις αλλεπάλληλες και παράλληλες κρίσεις. Είδαμε και ζητήματα της Καβάλας, καθώς το ενδιαφέρον και η γνώση του πρωθυπουργού για τα ζητήματα της Π.Ε. Καβάλας και Θάσου είναι μεγάλο. Τον ενημέρωσα για τα θέματα του τουρισμού, το καλοκαίρι ήταν εξαιρετικό για την Καβάλα και τη Θάσο, και βεβαίως είδαμε τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, όπως η παραχώρηση του λιμανιού Φίλιππος Β’ και άλλα ζητήματα που άπτονται της εθνικής μας οικονομίας που αφορούν και την Καβάλα. Συζητήσαμε και για τα προβλήματα που υπάρχουν στον πρωτογενή τομέα, ταυτόχρονα με τη στήριξη που παρέχουμε στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σ’ αυτά τα δύσκολα 3,5 χρόνια».

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ

Πρόσθεσε ότι «έφυγα αισιόδοξος και συνολικά για την αντιμετώπιση των κρίσεων αλλά και για την Καβάλα. Το σίγουρο είναι και αυτό έχει για μένα πάρα πολύ μεγάλη σημασία, ότι ο πρωθυπουργός γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που υπάρχουν, είναι έτοιμος να δώσει λύσεις και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν θεωρεί ότι υπάρχουν ζητήματα που δίνονται λύσεις χωρίς αστοχίες. Υπάρχουν και λάθη και παραλείψεις αλλά έχουμε χαμηλά το κεφάλι και προσπαθούμε να τα επιλύουμε. Δεν λύνονται όλα τα προβλήματα αλλά είναι σημαντικό να είσαι πάνω από αυτά και να προσπαθείς να λύσεις τα περισσότερα».

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα