Καθαρά Δευτέρα στο ΔΑΚ Καλαμίτσας και στο πάρκο του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων – Οι κάτοικοι της Καβάλας και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων γλέντησαν με την ψυχή τους

Ημ/νία

Με πολύ κέφι, χορό, νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα οι πολίτες του Δήμου Καβάλας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” και στο πάρκο του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων!

Μικροί και μεγάλοι, μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, είχαν την ευκαιρία, να πιάσουν το φίδι, να διασκεδάσουν μέχρι αργά το απόγευμα και να πάρουν μέρος σε διάφορες δράσεις, (περιήγηση στο φυσικό περιβάλλον, face painting)!

Την ίδια ώρα, εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, φρόντισαν να πετάξουν και τους διαφόρων σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων χαρταετούς τους, τηρώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παραδοσιακό έθιμο της Καθαράς Δευτέρας!

Ο Δήμαρχος Καβάλας, επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, τους εργαζομένους του Δήμου Καβάλας και της “ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, και όλους όσοι εργάστηκαν άοκνα για τη διεξαγωγή των δύο παράλληλων εκδηλώσεων.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα