Κομοτηνή: Ραγίσαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στην υποναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού

Ημ/νία

Η Γλυκερία Μεμεκίδου ήταν ένα από τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη

Το τελευταίο αντίο λένε στην Κομοτηνή συγγενείς και φίλοι στην Γλυκερία Μεμεκίδου, την υποναύαρχο του Πολεμικού Ναυτικού, που έχασε τη ζωή της στο τραγικό δυστύχημα της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη με τους συνολικά πέντε νεκρούς Έλληνες – τρεις στρατιωτικούς και δύο μεταφραστές.

Η εξόδιος ακολουθία για την 46χρονη υποναύαρχο ψάλλεται στο ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής από τον Μητροπολίτη Μαρωνείας & Κομοτηνής, Παντελεήμονα.

Η σορός της άτυχης υποναυάρχου έφτασε στον ναό καλυμμένη με την ελληνική σημαία ενώ η εκκλησία είναι γεμάτη από εκατοντάδες κόσμου, εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής πολιτείας ενώ στον αύλειο χώρο τιμές απέδωσαν αγήματα του Στρατού και του Πολεμικου Ναυτικού.

Όπως μετέδωσε το Action24 όλοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Γλυκερία Μεμεκίδου προσθέτοντας ότι δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία στη Λιβύη.

Η μητέρα της 46χρονης Γλυκερίας είπε για την κόρη της ότι είχε δύο μεταπτυχιακά, ένα διδακτορικό στην ογκολογία και στη διοίκηση και οικονομία της υγείας.

«Έκανε εισηγήσεις σε πολλά ιατρικά συνέδρια στα θέματα ογκολογίας και διατροφής. Σαφώς είχε και αγάπη και πήγε οικειοθελώς στη Λιβύη και μας ενημέρωσαν και από το Σώμα νωρίς για ό,τι έγινε» είχε αναφέρει μιλώντας στο MEGA πριν από λίγες ημέρες.

Σημειώνεται ότι σήμερα τελείται και η κηδεία της υποπτεράρχου Ευαγγελίας Ανδρεαδάκη στου Παπάγου η οικογένεια της οποίας παρακάλεσε να μην υπάρξει φωτογραφική και τηλεοπτική κάλυψη για το «αντίο» στον δικό τους άνθρωπο.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα