Κοπή της Βασιλόπιτας της Πατριωτική Ένωση – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην Δράμα

Ημ/νία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΞΆΝΘΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ – ΠΑΡΩΝ Η ΠΡΏΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΉΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Σταυρούλα Ξουλίδου

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στα γραφεία της Πατριωτική Ένωσης Ηπείρου 7 στην Δράμα.

Στην εκδήλωση, ο Συντονιστής Αν.Μακεδονίας και Σερρών, υποδέχτηκε φίλους και τα στελέχοι της Πατριωτικής Ένωσης που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση της ευχής από τον ιερέα πάτερ Βασίλειο από το Ανθοχωρι και η κοπή της βασιλόπιτας από τον ίδιο τον συντονιστή.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και η πρώην βουλευτής και υποψήφια βουλευτής Σταυρούλα Ξουλιδου.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας, Κοσμάς Καλαϊδόπουλος και ο Υποστράτηγος Στέλιος Μελισσινος.

Στο χαιρετισμό τους υπογράμμισαν την προσωπική σχέση που τους συνδέει με τον κ. Τσολια σημειώνοντας πως «με τον Πέτρο είμαστε φίλοι πολλά χρόνια.

Για αυτό και έκανα και τόσα χιλιόμετρα για να βρεθώ σήμερα εδώ μαζί σας στην Δραμα και δίπλα του είπε η κ.Ξουλιδου.

Ηρθα σήμερα εδώ για να στηρίξω δυναμικούς πολιτικούς στη μάχη για να πάρει η Πατριωτικη Ένωση την μια από τής τρείς έδρες στην Δράμα είπε ο κ.Καλαϊδόπουλος.

Ο κ. Στέλιος Μελισσινος μίλησε για τον στρατιώτη Τσολια Πέτρο και θυμήθηκε ότι τον είχε και οδηγό του.

Τηλεφωνικά ο Προεδρος της Πατριωτικής Ένωσης Πρόδρομος Εμφιετζογλου, ευχήθηκε στον κόσμο που κατέκλυσε τα γραφεία και τους ζήτησε να τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους στις εκλογές που θα γίνουν σύντομα.

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές Δράμας, Καβάλας, Σερρών και Ξάνθης

και συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμό.

Ο Πέτρος Τσολιας, ο οποίος θα είναι υποψήφιος βουλευτής στον Ν.Δραμας, αναφέρθηκε στο έργο του Προέδρου Πρόδρομου Εμφιετζογλου όπως και στο πρόγραμμα του κόμματος.

Την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ένωσης του Δήμου Δοξάτου Γεώργιος Κοτσαγιωργης, ο όποιος είπε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιστορία της Δράμας, του μαρτυρικού Δοξάτου και Προσοτσανης. Αν θέλουμε αυτη η χώρα να συνεχίσει να κατοικείτε από Ελληνες στις επερχόμενες εκλογές, οι πολίτες πρέπει να δώσουν την ψήφο τους στην Πατριωτική Ένωση. Δύο κυρίες τυχερές της χρονιάς που κέρδισαν το φλουρί έλαβαν αντίστοιχο χρηματικό ποσό από το πρόεδρο του κόμματος Πατριωτική Ένωση Πρόδρομος Εμφιετζογλου

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα