Κώστας Μαντέχος: «Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα»

Ανοιχτή επιστολή με βαριές εκφράσεις  από τον πρώην πρόεδρο της Δόξας Θεολόγου – Ποτού

προς τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Καβάλας Μπάμπη Ευσταθιάδη

H κάθετη αντίρρηση του πρώην προέδρου της ΕΠΣ Καβάλας προς την κίνηση της νέας διοίκησης της Ένωσης να ζητήσει συγνώμη από τα σωματεία του Παληού, των Ελπίδων και του Θεολόγου, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν λόγω των τιμωριών που τους επέβαλε η πρώην διοίκηση οι οποίες στη συνέχεια ανακλήθηκαν λόγω της δικαίωσης τους στην ΕΠΟ, αποτέλεσε την αιτία της δημοσίευσης μιας ανοιχτής επιστολής του πρώην πρόεδρου της Δόξας Θεολόγου – Ποτού Κώστα Μαντέχου στην οποία καταφέρετε με βαριές εκφράσεις κατά του Μπάμπη Ευσταθιάδη και του δίνει τις δικές του απαντήσεις.

«Πραγματικά αυτό το διάστημα ήμουν προβληματισμένος αν θα έπρεπε να μπω σε διαδικασία δημόσιας συζήτησης με έναν άνθρωπο απίστευτο, δικομανή, αδίστακτο που με άνεση σπιλώνει συνειδήσεις και γενικά επικίνδυνο. Είχα αποφασίσει να μην του κάνω την χάρη να ασχοληθώ, αν και φέρω την ιδιότητα του (μεγαλυτέρου) θύματος Ευσταθιαδη και νομίζω στα χρονικά της ΕΠΣ, προκλήθηκα εκ νέου με δημοσίευμα του ότι έκανα κακό, λέει στο Καβαλιωτικο ποδόσφαιρο και μάλιστα παρατηρεί την νέα διοίκηση που είχε την αρετή και τόλμη να μετριάσει στο μέτρο του δυνατού την πίκρα ορισμένων ανθρώπων που αυτός έδιωξε με μανία γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν αντρίκεια και δεν έγιναν έρμαια στις ορέξεις του. Θέλω να είμαι σαφής, να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται και δηλώνω ότι δεν θα απασχολήσω ξανά την κοινή γνώμη.

 

Ιστορικό

 

Όπως όλοι γνωρίζεται η διοίκηση της Δόξας, και μια μεγάλη μεριδα φίλων της, έκαναν μια τρίχρονη μεγάλη για τα δεδομένα του νησιού και της εποχής προσπάθεια,  προς όφελος της ομάδας μου αλλά και του καβαλιωτικου ποδόσφαιρου, ματώνοντας σε όλα τα επίπεδα, μια προσπάθεια που τελικά απέτυχε (λόγο εξωγηπεδικων παραγόντων) ως προς τον στόχο αλλά επέτυχε στο να κάνουμε μια ομάδα υψηλών προδιαγραφών, η οποία έπαιζε ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Πέρυσι πριν αρχίσει το πρωτάθλημα ζήτησα από την ΕΠΣ να αφήσουν την Δόξα να πάρει αυτό που τις αναλογεί μέσα στο γήπεδο. Ποτέ δεν μίλησα για βοήθεια. Δεν είχα άλλωστε κανέναν λόγο να ζητήσω βοήθεια γιατί κατά γενική ομολογία είχαμε την καλύτερη ομάδα και με φυσιολογικές συνθήκες δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μην επιτευχτεί ο στόχος.

Ξεκινά το πρωτάθλημα με 2 εκκωφαντικές νίκες και όλα φαινόταν ρόδινα. Την τρίτη αγωνιστική γίνεται το πρώτο χειρουργείο για την Δόξα. Μέσα στην Καρυα στέλνει τον υφιστάμενο του σε διατεταγμένη υπηρεσία Μπουρδουμπά. Υπάλληλος της ΕΠΣ και μας υποχρεώνει σε ισοπαλία. Ανεκδιήγητος, δεν έδωσε 2 πέναλτι, άκρως εχθρική διαιτησία για να πάρουμε ένα φάουλ έπρεπε να κάνουμε λειτανία κ.λπ. Μετά από μερικές αγωνιστικές μέσα στο Χρυσοχωρι είδαμε το ίδιο έργο με τον ίδιο σκηνοθέτη (ΕΠΣ) και τον ίδιο πρωταγωνιστή (Μπουρδουμπάς). Βλέπετε ο υφιστάμενος πάντα  εκφράζει την βούληση του προϊσταμένου του και εκτελεί τις εντολές του. Το τρίτο χειρουργείο έγινε στην Πέρνη με τον ίδιο σκηνοθέτη αλλά με άλλον πρωταγωνιστή, νομίζω κάποιος Τσακίρης. Πιο εχθρική διαιτησία δεν είδα πότε στην ζωή μου. Διακομιστήκαν 2 παίκτες μου το ΚΥ Χρυσούπολης (Μαλακογιάννης – Στέρεφ) και ο άνθρωπος δεν έδειξε μια κίτρινη κάρτα στον αντίπαλο. Εμείς κερδίσαμε σε όλο το παιχνίδι 3 φάουλ. Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν τα βίντεο των αγώνων. Και εκεί οριστικά βγήκαμε εκτός στόχων.

 

Μετά από αυτά βγήκα και είπα τα αυτονόητα:

– Ότι την προηγούμενη χρόνια διατήρησαν την Δόξα στο προσκήνιο για να κάνει την οποία ζημιά στον Αετό υπέρ του Ηρακλή όπως και την έκανε.

– Φέτος που ήταν δυο οι μνηστήρες πήραν από την αρχή απροκάλυπτα ξεκάθαρη θέση εναντίον της Δόξας.

– Και ότι έπαιζαν τα παιχνίδια τους με τα λεφτά μας.

 

Αυτά και μόνο ακριβώς έγιναν που χαρακτηρίστηκαν «αισχρά», εμείς αμέσως κατεβάσαμε τον πήχη και παρουσιάσαμε στον δεύτερο γύρο μια άλλη ομάδα με στόχο τον τερματισμό στην πρώτη τετράδα πράγμα που επετεύχθη αφού τερματίσαμε τρίτοι.  Από κει και πέρα όρχησε η επίσημη πλέον δίωξη της Δόξας. Τιμωρία για τις παραπάνω δηλώσεις μου αρχικά 2400,00 (3 κατά την γνώμη τους παραβάσεις από 800,00) και στην συνέχεια ελαττώθηκε στα 1000,00 €. 8 μήνες απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. 8 μήνες απαγόρευσης ενασχόλησης μου με το ποδόσφαιρο (για να μην μετέχω στις εκλογές). Φυσικά στα χρονικά της ΕΠΣ δεν νομίζω να ξαναεπιβλήθηκαν τέτοιες ποινές.

 

Ερωτήματα προς την «αθώα περιστερά»

 

Μετά από αυτά θέλω να θέσω μερικά ερωτήματα προς αυτόν που παριστάνει την «αθώα περιστερά»:

1) Πως μπορεί ένας που θέλει να λέγετε πρόεδρος της ΕΠΣ, να γυρνά στα περίχωρα της Τούζλας και με περηφάνια να λέει ότι διέλυσε την Δόξα γιατί δεν μπορεί να πληρώσει τα πρόστιμα, αρά δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα; Δηλαδή αυτοί είναι οι στόχοι ενός πρόεδρου να διαλύει τα σωμάτια της ΕΠΣ;

2) Πως καταγράφεσαι στις συνειδήσεις των παραγόντων, όταν όσα σωματεία διέφυγαν στην ΕΠΟ δικαιωθήκαν; Αυτά είναι τρία, το ένα δεν μπόρεσε να κατέβει στο πρωτάθλημα με ευθύνη σου.

3) Επειδή μίλησες για το πρώτο θύμα  της νέας διοίκησης (Βύρωνας).  Έχεις εσύ αναλογιστεί πόσο μεγάλη είναι η λίστα των θυμάτων σου; Αν όχι μπορώ να σε πω. Αποδεδειγμένα με βούλα της ΕΠΟ τρία και η υπόλοιπη λίστα συμπληρώνετε με τα άλλα 25 σωματεία που σε μούντζωσαν στις εκλογές.

4) Πως μπορεί να αισθάνεσαι όταν το σωματείο που σε πρότεινε ως πρόεδρο αναγκάζετε να σε διαγράψει για μην κινδυνεύει από σένα; Aυτο νομίζω ότι είναι παγκόσμια πρωτοτυπία και δεν θα το άντεχε ένας άνθρωπος με ήθος.

5) Άραγε πότε και πως θα πληρώσεις για τα ποδοσφαιρικά εγκλήματα που διέπραξες επί θητείας σου;

6) Πως γίνετε να κατηγορείς την νέα διοίκηση για αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων όταν εσύ ήσουν εν ενεργεία πρόεδρος και είχες όλα τα όπλα; Τι όπλα μπορεί να είχε η τότε αντιπολίτευση;

7) Με τις ενέργειες σου το να απομακρυνθεί από τον χώρο ο κάθε Μαντεχος ποιος νομίζεις ότι κέρδισε; Ξέρεις άλλα δεν θα απαντήσεις. Ευθέως όμως εγώ θα σε πω ποιος έχασε. Το Καβαλιωτικο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς έχεις πολύ δουλεία ακόμη. Θα τελειώσουν με τον ταμειακό έλεγχο και προβλέπω θα έχουμε και άλλα. Όμως τα πράγματα έχουν έτσι ακριβώς. Ευτυχώς σε πήραν χαμπάρι και σε ανέθεσαν αυτή την φορά τον ρόλο που πραγματικά σε αρμόζει. Δηλαδή να «γαυγίζεις» κάθε λίγο στις εφημερίδες και να παραμυθιάζεις τον κόσμο και να φόρεσε ως ο αμόλυντος και άσπιλος πρόεδρος. Ευτυχώς γιατί αν θα ξαναέβγαινες πάλι θα διέλυες καμία δεκαριά σωματεία. Τα πράγματα είναι έτσι και ότι και να πεις δεν αλλάζουν με τίποτα.

 

Μια συμβουλή…

 

Να πας σε ένα καθρέφτη να κοιταχτείς και να ζητήσεις συγγνώμη από τον εαυτό σου, για όλα αυτά που έκανες, που πίκρανες τόσους παράγοντες. Εγώ είμαι σίγουρος ότι ούτε και ο εαυτός σου θα σε συγχωρήσει. Τότε να εξαφανιστείς για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού για να ξεχάσουν οι παράγοντες τον χειρότερο πρόεδρο τις ΕΠΣ  όλων των εποχών. Αλλά να μην ξεχάσεις να πάρεις και την παρέα σου, θυμάμαι έναν στην επιτροπή διαιτησίας, έναν άλλον στις μεικτές, έναν άλλον στον προγραμματισμό των αγώνων, τελικά εννοώ όλους γιατί είστε όλοι το ίδιο… Σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα»!!!

Kοινοποιήστε

Σχολιάστε

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Διαβάστε επίσης

Το νέο Λύκειο και το σύστημα εισαγωγής στην Ανώτατη Εκπαίδευση στο Πολυνομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Βουλή το πολυνομοσχέδιο με το οποίο ολοκληρώνονται οι εξαγγελίες ...

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Μαΐου λόγω Πάσχα. Αναλυτικά: Tο Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Μαΐου ...

Το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα καινοτομίας & επιχειρηματικότητας από τις 12-14 Απριλίου στην Καβάλα

Για 3η συνεχόμενη χρονιά και το τριήμερο 12-14 Απριλίου έρχεται στην Καβάλα ο μεγαλύτερος φοιτητικός επιχειρηματικός διαγωνισμός με σκοπό ...

Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια εκβιάζοντας τους παραγωγούς στις λαϊκές αγορές

Μίζες με τη… σέσουλα -Κρατικοί υπάλληλοι θησαύριζαν επί 13 χρόνια Στη… φάκα της Αστυνομίας έπεσε ...

Συμπόρευση Μάκη Παπαδόπουλου και Κώστα Κουνάκου στο ψηφοδέλτιο του «Τόπου της Ζωής μας».

Οι δημοτικές εκλογές που πλησιάζουν έχουν φέρει κυριολεκτικά μεγάλο αναβρασμό στο Δήμο Καβάλας καθώς οι υποψήφιοι που ...

Την συμπαράσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ Ζητά με Επιστολή του ο Θεόδωρος Μαρκόπουλος

Επιστολή προς το Περιφερειακό Συμβούλιο απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, με την οποία ζητά ...

Αντίθετος στην υλοποίηση του Οργανισμού στο Γ.Ν. Καβάλας Δηλώνει ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Το ΔΣ του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή του σε κάθε ενδεχόμενο υλοποίησης ...

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια από τον Δήμο Θάσου για την περίθαλψης Ασθενών και Ηλικιωμένων στο σπίτι

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων ανέλαβε ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ ,η ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» ...

Δελτίο Τύπου της “Δημοτικής Θασιακής Κίνησης” για τους Υδάτινους Πόρους στην Θάσο

ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΠΟΡΟΙ – ΜΙΚΡΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΕΣ Η νέα διοίκηση του Δήμου Θάσου οφείλει να καταρτίσει ...

Εντυπωσίασε η τεράστια Ελληνική Σημαία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καβάλα

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 2019 στην Καβάλα. Απόδοση τιμών δόθηκε με ...

“Καβούρια” στις τσέπες Δημάρχου που επωφελείται της Ιδιότητας του για Στελέχωση Ψηφοδελτίων

Διαφορετικές στρατηγικές επιλέγουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι στον Νομό Καβάλας (Καβάλα-Παγγαίο-ΘΑΣΟ-Νέστο) στην άτυπη προεκλογική περίοδο που ...

Αγνοείται 57χρόνος ψαράς στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου

Επιχείρηση εντοπισμού 57χρονου ψαρά βρίσκεται σε εξέλιξη στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Θάσου. Σκάφη του ...

Παίρνουν τα Πλοία τους και Φεύγουν από την Θάσο οι Ναυτιλιακές Εταιρείες

Νεκρή Πλέον η Γραμμή Καβάλας -Πρίνου κανένα δρομολόγιο για τον χειμώνα του 2019-2020 Επαληθεύτηκαν οι ανησυχίες ...

Ηχηρό Μήνυμα Κινητοποίησης έστειλε η“Σύμπραξη Ευθύνης” για τις Επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές στην Θάσο

Εν μέσω χειροκροτημάτων έφτασε το πρωί της Κυριακής στο καλογερικό του Λιμένα της Θάσου ο ...

Στο “Καλογερικό” της Θάσου η παρουσίαση της Ιδρυτικής Διακήρυξης για τον Συνδυασμό του Λευτέρη Κυριακίδη

Την Ιδρυτική Διακήρυξη του Δημοτικού του Συνδυασμού παρουσιάζει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης την ...

Νέα Ζηλανδία: Η στιγμή της σύλληψης του μακελάρη (Video)

Το χθεσινό μακελειό στο Κράισττσερτς σταμάτησε χάρη στην επέμβαση δύο αστυνομικών — εκ των οποίων ...

Να Ζητήσει Συγνώμη ο Περιφερειάρχης για τις Επιπτώσεις των Ενεργειών από τους Ελαιοπαραγωγούς της Θάσου του ζητά ο Χριστόδουλος Τοψίδης

2018|Πως φτάσαμε στο σημείο μιας καταστροφικής χρονιάς στην παραγωγή ελαιολάδου της Θάσου; Ποια τα λάθη ...

Λευτέρης Κυριακίδης|Η Πολιτική και η Αποτελεσματικότητα είναι έννοιες Απολύτως Συμβατές

Ένθερμη πρόσκληση απευθύνει  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Θάσου Λευτέρης Κυριακίδης προς όλους τους Δημότες του Νησιού ...

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων

Για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα ...

“Μύλος”με το Πολεοδομικό Σχέδιο Θάσου Προσφυγή Πολιτών στην Αποκεντρωμένη

Σε προσφυγή κατά του κύρους της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θάσου κατέφυγαν οι ...

Σε Μονάδες Πρωτοβάθμιας Υγείας μετατρέπονται τα φαρμακεία – Κινδυνεύει η δημόσια υγεία απαντά ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας

Πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας μπορούν πλέον να παρέχουν νόμιμα οι φαρμακοποιοί, βάσει τροπολογίας που κατέθεσε  ο ...

Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της Ελένη Τοπαλούδη

Ολοκληρώθηκε χθες από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η διαδικασία ταυτοποίησης (αναγνώρισης) των τριών ημεδαπών, που ...

Μηνιαίος απολογισμός σε θέματα Οδικής Ασφάλειας από την Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ...

“Αυθαίρετη Αντιδημοκρατική και Παράνομη”καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θάσου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου για τον ΧΥΤ

“Αυθαίρετη αντιδημοκρατική και παράνομη” καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Θασου την απόφασή της Διοίκησης του Δήμου ...

Δωρεά εμβολίων στους «Γιατρούς του Κόσμου» από το Επιμελητήριο Καβάλας

Μεριμνώντας για την υγεία των ευπαθών ομάδων και με σταθερή παρέμβαση στις απομακρυσμένες περιοχές στην ...

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Στην προώθηση του τουρισμού υγείας προσανατολίζεται η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, με τη συμμετοχή της στο ...

Με… πλαστικό πιστόλι αποπειράθηκε να ληστέψει επιχείρηση στην Καβάλα

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ 36χρονος , σε βάρος ...

“Macedonian products” made in Greece”Διεθνή Καμπάνια με σκοπό την διάδοση των Ελληνικών Προϊόντων

«Η καμπάνια ονομάζεται “Macedonian products made in Greece”,είναι μια διεθνής καμπάνια και όποιος μπει στο ...

Στοιχεία-σοκ του Χαμόγελου του Παιδιού: 1 στα 6 παιδιά θύμα σεξουαλικής βίας ή κακοποίησης

Ένα στα έξι παιδιά στην Ελλάδα θα δεχθεί στη ζωή του κάποια μορφή σεξουαλικής βίας ή ...

«Μπλόκο» του YouTube κατά των Παιδόφιλων

Τον «πόλεμο» κατά των παιδόφιλων ξεκινά το YouTube, απενεργοποιώντας τη δυνατότητα σχολιασμού σχεδόν σε όλα τα ...

ΔΕΗ: Έκπτωση μέχρι και 21% στους λογαριασμούς

Ειδικό πρόγραμμα έχει εκπονήσει η ΔΕΗ, το οποίο μπορεί να προσφέρει στους καταναλωτές μέχρι και ...

Οι “Παντόφλες”και το άκυρο“Μοίρασμα”των Δρομολογίων

Οι “Παντόφλες” και τα “Αμφίπλωρα”πλοία Κάθε χρόνο γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο με τους Φορείς ...

Τέσσερις ελληνικές περιφέρειες στις 20 φτωχότερες της Ε.Ε., σύμφωνα με τη Eurostat

Κάτω από το 75% του μέσου κοινοτικού κατά κεφαλήν ΑΕΠ βρίσκονταν το 2017 δώδεκα ελληνικές ...

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ κοντά στην Καβάλα

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 18:41 το απόγευμα της Τετάρτης κοντά στο Νευροκόπι Σερρών. Σύμφωνα με ...

Στην 41η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “IFT Beligrade 2019” το νησί της Θάσου

Η Ελλάδα είναι με διαφορά ο πλέον δημοφιλής τουριστικός προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες, ενώ ...

Τέλος τα Χειμερινά Δρομολόγια για Πρίνο|Καινούργιο βιολί με 4 Ναυτιλιακές

Στην πορθμειακή γραμμή της Κεραμωτής–Λιμένα για την τουριστική σεζόν που ξεκινά από τις 06/05/2019 έως και τις 31/10/2019 θεωρείται βέβαιη η παρουσία ...

Ιδρύεται το Διεθνες Πανεπιστήμιο με τη συνέργεια του ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Πολύ ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική αποδείχθηκε η συζήτηση όταν ο πρύτανης του ΤΕΙ ΑΜ-Θ και ο ...

Διπλώματα οδήγησης: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αλλαγή των εξετάσεων

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών για την αλλαγή του εξεταστικού συστήματος χορήγησης διπλώματος οδήγησης, ...

“Ιρλανδικές Διαβάσεις”- Φονικές Παγίδες στο Νησί της Θάσου

Ακούμε ή διαβάζουμε (κυρίως σε πινακίδες ή σε ανακοινώσεις της τροχαίας και της πυροσβεστικής) τον ...

Βασικές συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης ηλικιωμένων υπενθυμίζει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση ΑΜΘ

Εξιχνιάσθηκαν 4 περιπτώσεις εξαπάτησης ηλικιωμένων και 1 απόπειρα στην Αλεξανδρούπολη Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ...

Την 1η Μαρτίου ξεκινά τα δρομολόγια το υδροπτέρυγο

Η έναρξη των δρομολογίων του υδροπτέρυγου για τη γραμμή Καβάλα-Λιμένας, φαίνεται πώς θα είναι σύντομα ...

Την πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωσή του θα πραγματοποιήσει την 1η Μαρτίου ο Νίκος Παναγιωτόπουλος

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας μπαίνει και ο ίδιος στον προεκλογικό αγώνα πραγματοποιώντας την ...

Στην Ξάνθη ο Υφυπουργός Σ. Γιαννακίδης για τις νέες δράσεις για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Από την Ξάνθη και τον κατάμεστο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου ΘΑΜΥΡΙΣ,  παρουσία του Υφυπουργού Οικονομίας ...

Κατώτατος μισθός |Τι ισχύει για τριετίες και επίδομα γάμου

Εντός της εβδομάδας πρόκειται να «κλειδώσει» η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού, καθώς από το ...

Τελεσίγραφο ΥΠΕΝ | Μέγιστος χρόνος μίσθωσης λατομείου 70 χρόνια

Τίθεται σε πλήρη εφαρμογή ο νέος νόμος 4512/2018 για τα λατομεία και το ΥΠΕΝ με ...

Δύο Οχήματα τύπου «Pick up» για τις ανάγκες του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας

Το μεσημέρι της Πέμπτης 21 Φεβρουαρίου 2019, πρόκειται να αφιχθούν, δυό οχήματα που πρέπει να ...

Νεκρός 38χρονος ψαράς στην Κεραμωτή Καβάλας

Δύο ερασιτέχνες ψαράδες, ανηψιό και θείο, περισυνέλεξε το πρωί ένας παράκτιος αλιέας με το σκάφος ...

CNBC: Πολιτική αναταραχή στην Ελλάδα, διχασμένοι οι αναλυτές για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών

Στην αποχώρηση Καμμένου από την κυβέρνηση, στο τι μέλλει γενέσθαι με το «Μακεδονικό»και την κοινοβουλευτική ...

Στο τραπέζι απόρων 100 τόνοι τρόφιµα με σκοπό του προγράµµατος, την παροχή εργασίας σε µακροχρόνια ανέργους

Σχεδόν 100 τόνοι φρέσκα φρούτα και λαχανικά έχουν διατεθεί σε ευπαθείς κοινωνικές οµάδες αντί να ...

Πώς θα λειτουργεί η επιδότηση της δόσης για «κόκκινους» δανειολήπτες

Στην οριζόντια εξωδικαστική ρύθμιση χρεών (δάνεια, οφειλές σε εφορία, ασφαλιστικές οφειλές, χρέη σε ∆ΕΗ, ΕΥ∆ΑΠ) ...

Μερική απόσυρση της Ryanair από τις γραμμές εσωτερικού

Σε στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στρατηγική της φαίνεται πως προχωρά η Ryanair, αποσυρόμενη ...

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας – Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου “λα-λι λαλώ”

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε συνεργασία με το θέατρο Αυλαία, παρουσιάζουν το έργο «λα-λι λαλώ» για ...

Πολιτικές κόντρες και το «Ειρήνη Υμιν» της Δήμαρχου Kαβάλας στην κοπή Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2019, η ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ...

Αλλαγές στην διοίκηση του Δήμου Παγγαίου

επανέρχονται στην διοίκηση του Δήμου οι Στέργιος Παπαευθυμίου, Κώστας Τσάκαλος και Χρήστος Γκέντζογλου Αλλαγές στη ...

Η Θάσος μετράει τις «πληγές» της

Πλημμύρισαν δρόμοι και σπίτια από την ισχυρή καταιγίδα Αρκετά σοβαρά προβλήματα προκάλεσε στο νησί της ...