Κοτόπουλο αλά κρεμ

Ημ/νία

Όλοι θέλουμε μια συνταγή για ζυμαρικά που να μιλάει στην ψυχή μας ! ζουμερό κοτόπουλο , με καραμελωμένα κρεμμύδια και μυρωδάτες , γευστικές καλοκαιρινές πιπεριές , και την κρεμώδη λευκή σάλτσα cook at home για κοτόπουλο αλα κρεμ , που πρέπει να δοκιμάσεις !

πραγματικά την έχω ονειρευτεί αυτήν την συνταγή !

Αυτήν την σάλτσα cook at home για κοτόπουλο αλα κρεμ , πρεπει να την δοκιμάσεις ! έχει δεκαπέντε φυσικά υλικά , χωρίς χρωστικές και συντηρητικά! έτοιμη σε 10 λεπτά

Χρόνος προετοιμασίας
4 λεπτά

Χρόνος μαγειρέματος
10 λεπτά
Συστατικά

300 γρ. φιλέτο κοτόπουλο

1 σάλτσα Cook at Home για ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΛΑ ΚΡΕΜ

3 πιπεριές (τρικολόρε)

1 κρεμμύδι

300 γρ. ζυμαρικά

Οδηγίες

Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρεις το κοτόπουλο , όταν πάρει χρώμα , πρόσθεσε το κρεμμύδι και τις πιπεριές , συνέχισε μέχρι να μαλακώσουν καλά .
στην συνέχεια προσθέτεις την σάλτσα cook at home για κοτόπουλο αλα κρεμ , ανακατεψε και ασε το να βράσει για δέκα λεπτά .
τέλος πρόσθεσε στο φαγητό τα βρασμένα ζυμαρικά και σερβίρεις
Αυτό το άρθρο περιλαμβάνει την προώθηση προϊόντων. Στο petrosmaounatzis.com, παρουσιάζουμε με σιγουριά προϊόντα που χρησιμοποιούμε οι ίδιοι στην κουζίνα μας και σερβίρουμε στο τραπέζι μας, μάρκες που συμφωνούν με τη φιλοσοφία μας, και εστιατόρια όπου θα μας βρείτε να απολαμβάνουμε το γεύμα μας τακτικά.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Την Βασιλόπιτα του έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 7μ.μ η...

Χρονιά των ρεκόρ το 2024 για τον όμιλο της Energean

Σε χρονιά των ρεκόρ εξελίχθηκε το 2024 για...

Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας: Κοπή πίτας με «τυχερό» τον πρόεδρο Γιάννη Κελγιώργη

Με κλίμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας για τη νέα...