Κούγιας μετά το Κηφισιά – Ολυμπιακός: «Αλητεία τέλος – Οι διαιτητές είναι κρατούμενοι, υποβάλλουμε μήνυση»

Ημ/νία

Με «σκληρή γλώσσα» κατά των διαιτητών μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Αλέξης Κούγιας, μετά το ματς Κηφισιά – Ολυμπιακός, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-2 για την 18η αγωνιστική της Super League 1.

Οι Πειραιώτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, με τον Αλέξη Κούγια, να δηλώνει πως ο Ολυμπιακός θα υποβάλει προφορική μήνυση στους διαιτητές για απόπειρα αλλοίωσης αποτελέσματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Aλέξη Κούγια:

«Όλοι είδαν σήμερα αυτή την ποδοσφαιρική αλητεία. Όπως δήλωσα στη συνέντευξη Τύπου που έδωσα στο μέσο της εβδομάδος, αλητεία τέλος. Ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που δεν έχει κάνει καμία άλλη ΠΑΕ γιατί είναι ο Ολυμπιακός. Είναι αδιανόητο να διαιτητεύει αγώνα Σούπερ Λιγκ, αυτός που πέρσι με εντολές του Γιάννη Παπαδόπουλου, ενός κοινού κακοποιού, ενός κοινού εγκληματία, αρχηγού της εγκληματικής οργανώσεως, μέτραγε με μία μεζούρα από αυτές που έχουν οι παλιές ράφτρες και έψαχνε να βρει χιλιοστά για να κατακυρώσει τον αγώνα υπέρ της ΑΕΚ και να αλλοιώσει το πρωτάθλημα.

Και υπάρχεις αυτός ακόμη στον πίνακα των διαιτητών. Όπως έχουμε πει με τον κ. Μαρινάκη, όποιος προσπαθεί να αλλοιώσει αγώνα πρωταθλήματος, σήμερα δεν τα κατάφερε, όμως νομικά αυτό που έκανε σήμερα ήταν απόπειρα. Αν δεν το καταφέρνει, όπως έκανε σήμερα ο Μανούχος και οι βοηθοί του και ειδικά αυτό το μπουμπούκι από τη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, θα μηνύεται.

Ο Ολυμπιακός ήδη δήλωσε προς τον αστυνομικό διευθυντή ότι δεν πρέπει να φύγουν οι διαιτητές, είναι κρατούμενοι, ο Ολυμπιακός θα υποβάλει προφορική μήνυση για απόπειρα αλλοίωσης αγώνα που περιλαμβάνεται στο στοίχημα, είναι το άρθρο 132, παράγραφοι 1 και 4 του αθλητικού νόμου. Αυτό μέχρι τέλους, δεν θα πω περισσότερα πράγματα, γιατί θα μιλάμε με έργα. Αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο ποτέ.

Υπήρξε ένας έντονος προβληματισμός σήμερα, για να γίνουν διεθνώς ρεζίλι αν θα πρέπει μετά την ακύρωση των δύο γκολ, τους λόγους που ακυρώθηκαν τα δύο γκολ, μετά την αποβολή του Ρέτσου, που η πρώτη κάρτα ήταν ανύπαρκτη και η δεύτερη και πάλι στα όρια αν είναι δεύτερη κάρτα. Δεν υπάρχει καμία από τις δύο.

Εμείς θα παίξουμε το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει το 48ο πρωτάθλημα, όμως εμείς θα επιβάλλουμε τους κανόνες από εδώ και πέρα. Κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον και κανένας δεν αντιλαμβάνεται τι γίνεται. Επαναλαμβάνω κάθε μέρα εκτελούνται εγκληματίες από άλλους εγκληματίες που είναι σε συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, αλλά να ξέρετε πως παρατηρούμε τα πάντα και δεν θα σταματήσουμε. Αλητεία τέλος”

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα