Μ. Χατζηκωνσταντίνου από Ζυγό: Στις 21 Μαΐου η απάντηση είναι μια, Αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία

Ημ/νία

Πολιτική ομιλία στο Ζυγό πραγματοποίησε την Παρασκευή 12 Μαΐου η υποψήφια Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία της Π.Ε. Καβάλας, Μαίρη Χατζηκωνσταντίνου.
Κάτοικοι της περιοχής και φίλοι της κ. Χατζηκωνσταντίνου συγκεντρώθηκαν για να ακούσουν τις προτάσεις της για την επόμενη μέρα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη και τους στόχους της ίδιας για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της η υποψήφια Βουλευτής τόνισε:
«Στις 21 Μαΐου η απάντηση είναι μια. Αυτοδύναμη Ελλάδα με αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Κάθε λάθος θα μας πάει πίσω. Το δίλημμα της κάλπης είναι ξεκάθαρο: Επιλέγουμε Νέα Δημοκρατία με Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ή ΣΥΡΙΖΑ με Πρωθυπουργό Τσίπρα;
Οι πολιτικοί πρέπει να κρίνονται για τη συνέπεια λόγων και έργων. Οι επαφές μου δεν είναι τυπικές. Αφουγκράζομαι παράπονα, απόψεις, τα καταγράφω και προτείνω πολιτικές λύσεις. Αυτό χρειάζεται η χώρα και ο τόπος. Τη δυνατότητα να αντιληφθείς την ουσία των μικρών καθημερινών προβλημάτων του πολίτη.
Ζητώντας την ψήφο σας έχω υποχρέωση να βρίσκομαι δίπλα σας για να απαντήσω και να συζητήσω. Να σχεδιάσουμε μαζί την επόμενη μέρα της χώρας με ασφάλεια, σταθερότητα, πρόοδο, οικονομική ευημερία».

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα