Μάκης Παπαδόπουλος: Οι νέοι εμπιστεύονται την ομάδα του ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ για το μέλλον της Καβάλας και των Φιλίππων

Ημ/νία

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Σταύρο Στοφορίδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.

Ο Σταύρος Στοφορίδης γεννήθηκε το 1987 στην πρώην Σοβιετική Ένωση από οικογένεια Ελλήνων παλιννοστούντων και μεγάλωσε στο Ν. Ζυγός. Έχει ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είναι Τοπικός Σύμβουλος στην Κοινότητα Ζυγού, όπου εκλέχτηκε το 2019. Είναι αστυνομικός-ανακριτικός υπάλληλος με τον βαθμό του Αρχιφύλακα και υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας. Είναι απόφοιτος της Αστυνομικής Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας από το 2010 και έχει υπηρετήσει σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας. Πριν μπει στο Αστυνομικό Σώμα, εργάστηκε στην οικοδομή, σε εργοστάσια, αγροτικές δουλειές και σε άλλες επιχειρήσεις ως εργάτης. Στα μαθητικά του χρόνια είχε έντονη αθλητική δραστηριότητα, με επικέντρωση στην τεχνική κολύμβηση στην οποία απέκτησε πολλές Πανελλήνιες διακρίσεις. Συνεχίζει να αθλείται με προτίμηση στις πολεμικές τέχνες και την άρση βαρών. Έχει ένα παιδί.

Ο Σταύρος Στοφορίδης είναι ένας νέος άνθρωπος που έχει αποδείξει πως νοιάζεται για την ανάπτυξη του τόπου μας, με φρέσκιες ιδέες και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για τους νέους και τις νέες μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά τον Σταύρο Στοφορίδη για την εμπιστοσύνη που δείχνει σε εμένα και την παράταξή μας, αλλά και για την απόφασή του να δώσει μαζί μας τη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2023.

Μάκης Παπαδόπουλος

Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα