ΕΡΓΑΣΙΑΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μάκης Παπαδόπουλος: «Με ανακρίβειες και εμπάθεια δε θα πληρωθούν οι εργαζόμενες, κύριε Δήμαρχε…»

Ο συνδυασμός «Ο Τόπος της Ζωής μας», με επικεφαλής τον Χρυσόστομο (Μάκη) Παπαδόπουλο, απέστειλε το ακόλουθο δελτίο Τύπου: «Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, κύριε Δήμαρχε…

1. Πληρώνονται κάθε 10 του μηνός οι τρίωρες σχολικές καθαρίστριες και οι εργαζόμενες στους παιδικούς σταθμούς και στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, εδώ και κάποιο διάστημα; ΟΧΙ.

2. Είναι οι 95.000 ευρώ που έλαβε πρόσφατα το νομικό πρόσωπο της Αλληλεγγύης από τον Δήμο για την πληρωμή των εργαζόμενων στους παιδικούς; Ο Πρόεδρος του νομικού προσώπου ήταν σαφής: ΟΧΙ! Και είναι τουλάχιστον περίεργο που δεν το γνωρίζετε, κύριε Δήμαρχε…

3. Πληρώθηκαν οι εργαζόμενες στο ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ τους μισθούς Οκτωβρίου και Νοεμβρίου αμέσως μετά από την υπογραφή της κεντρικής προγραμματικής σύμβασης του προγράμματος, από χρήματα του Δήμου, όπως δεσμεύτηκε η Δημοτική Αρχή; ΟΧΙ.

4. Είναι ο Δήμαρχος Καβάλας σε διαρκή αντιδικία με τις εργαζόμενες στις υπηρεσίες αυτές του Δήμου; ΝΑΙ, φρόντισε μάλιστα ακόμη και σήμερα σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του να τις απαξιώσει και να τις προσβάλλει!

Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και ελέγχουμε τη Δημοτική Αρχή όσο πιο αυστηρά χρειάζεται προς όφελος των δημοτών.

Ας διοικήσει επιτέλους ο Δήμαρχος με οργάνωση, προγραμματισμό, δικαιοσύνη και αλήθεια, χωρίς προσωπική εμπάθεια απέναντι σε εργαζόμενους, δημότες και παρατάξεις της αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button