Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάσθηκε η καθιερωμένη κεντρική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου Θάσου «Χαίρε γη και ουρανοί»

Ημ/νία

Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάσθηκε η καθιερωμένη Κεντρική Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Δήμου Θάσου, «Χαίρε γη και ουρανοί», ενταγμένη στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θάσου από τα μέλη της Παιδικής, Νεανικής και Μικτής Χορωδίας του Δήμου.

Με μια όμορφη μουσική εκδήλωση η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, και κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων τα μέλη των Χορωδιών του Δήμου Θάσου, πιστοί στο καθιερωμένο εορταστικό ραντεβού, προέτρεψαν τους παρευρισκόμενους να καλωσορίσουν και να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα με την ομορφιά και τη χαρά που τους ταιριάζουν.

Ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το πνεύμα των Χριστουγέννων που είναι το πνεύμα της αγάπης, της προσφοράς και της καλοσύνης.
Την επιμέλεια του προγράμματος τη διασκευή και τη διδασκαλία των τραγουδιών ανέλαβε η καθηγήτρια των Χορωδιών κ. Πελαγία Αναγνωστάκη.

Τις χορωδίες του Δήμου Θάσου διηύθυνε εθελοντικά, όπως άλλωστε αναλαμβάνει εδώ και πολλά χρόνια, η μαέστρος Αργυρώ Παπαλάσκαρη.
Με περισσότερο φως, χρώμα και στολίδια ο Δήμος μας, μας προσκάλεσε και φέτος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με αισιοδοξία αλλά και με πίστη στο Θείο Βρέφος που έρχεται, να χαράξει μια χαρούμενη χρονιά.

Οι μελωδίες και τα τραγούδια που με άψογο τρόπο παρουσίασαν οι Χορωδίες του Δήμου Θάσου ανέδειξαν το Χριστιανικό μεγαλείο των ημερών, καθήλωσαν τους θεατές και τους προσήλωσαν στο μεγάλο μυστήριο της ενανθρώπησης του Κυρίου.

Ο Δήμος Θάσου μέσα από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί δίνει την ευκαιρία σε όλους τους δημότες και επισκέπτες του να ανταμώσουν, να μοιραστούν όμορφες στιγμές και να γιορτάσουν όλοι μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με αισιοδοξία.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Θάσου με τη συνδρομή του Δημάρχου, του Προέδρου και των συμβούλων έχει διαμορφώσει ένα εορταστικό πρόγραμμα που μπορεί να προσφέρει χαρά σε όλους τους δημότες, αλλά πολύ περισσότερο στα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές των εορτών.
Το Aνατέλλον μήνυμα της Ενανθρώπισης του Θεού είναι η Ζωοδόχος πηγή δύναμης για όλους μας.

Την Χριστουγεννιάτικη Μουσική παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. κ. Γεώργιος Κουτσουμανής, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου κ. Δημήτριος Μανίτσας, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ιερείς του τόπου μας και πλήθος κόσμου που κατέκλεισε την αίθουσα του Καλογερικού.

Τα μέλη της Χορωδίας και οι δασκάλες τους ευχαρίστησαν το Δήμαρχό τους κ. Ελευθέριο Κυριακίδη, τον πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Θ. κ. Γεώργιο Κουτσουμανή, τους Αντιδημάρχους και όλους τους συμβούλους, για την αμέριστη συμπαράστασή τους και αρωγή στο έργο τους.
Καλά Χριστούγεννα με Ελπίδας φως.
Καλή Νέα Χρονιά με Υγεία Χαμόγελο και Πίστη στη ζωή.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα