Μητσοτάκης: Θα αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα και μικρά ζητήματα, από την ακρίβεια μέχρι την ασφάλεια

Ημ/νία

Η κυβέρνηση θα είναι στο πλευρό των πολιτών σε όλα τα «μεγάλα και μικρά ζητήματα», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία που απηύθυνε προς πολίτες της Αγίας Παρασκευής, όπου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/1), μετά την επίσκεψή του στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος».

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στην Αγία Παρασκευή, όπου μίλησε με πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας. Οι κάτοικοι της πόλης έθιξαν το ζήτημα της ακρίβειας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά ότι η κυβέρνηση θα είναι στο πλευρό τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Στη συνέχεια, κάθισε σε καφέ της Αγίας Παρασκευής, όπου δέχθηκε ερωτήσεις από τους πολίτες.

Αναφέρθηκε στα θέματα της ακρίβειας, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θα είναι δίπλα στο πλευρό των πολιτών στη μάχη για την αντιμετώπιση του ζητήματος αυτού, αλλά και στην υγεία, την ασφάλεια και την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Την εμπιστοσύνη θα την τιμήσουμε δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά αντιμετωπίζοντας τα μεγάλα και μικρά ζητήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα. Aπό την ακρίβεια μέχρι την κατάσταση στην υγεία, από την ασφάλεια, με τα δύσκολα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα των εφήβων μας, μέχρι την ενίσχυση των ενόπλων δυνάμεων» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως υπογράμμισε, «η κυβέρνηση αυτή παραμένει ταγμένη στην υλοποίηση του προεκλογικού της προγράμματος».

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεναγήθηκε στο campus του «Δημόκριτου», ενώ είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ανακαίνιση που πραγματοποιείται αλλά και να συνομιλήσει με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών εταιρειών. Επίσης, μετέβη σε ένα από τα πέντε «έξυπνα» κτίρια που ανακαινίζονται και στο οποίο θα στεγαστεί η έρευνα γύρω από τη τεχνητή νοημοσύνη.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Νταβός της Ελβετίας, όπου αύριο, Πέμπτη, και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF).

Κυβερνητικές πηγές επισημαίνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να τονίσει κατά τις επαφές του στο φόρουμ, ότι η Ελλάδα σε μια συγκυρία που χαρακτηρίζεται από συγκρούσεις, αβεβαιότητα, πολύ-κρίσεις και νέες υπό διαμόρφωση γεωπολιτικές πραγματικότητες στην ευρύτερη περιοχή, αναδεικνύεται σε δύναμη αξιοπιστίας και πυλώνα σταθερότητας στην Ευρώπη και στην ευρύτερη περιοχή

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα