Νέος Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Νέστου ο Κώστας Χιώτης

Ημ/νία

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Νέστου.

Οφείλω να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο Νέστου κ. Σάββα Μιχαηλίδη, για την εκ νέου εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου.

Η ανάληψη της τιμητικής θέσεως του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Νέστου καθώς και η ανανέωση για τέταρτη θητεία έως 31 Δεκεμβρίου του 2023 ως Αντιδήμαρχος με γεμίζει με ευθύνη, αλλά και με διάθεση για περαιτέρω προσφορά.

Ευχαριστώ θερμά τους κατοίκους της Νέστου για την επιλογή τους στο πρόσωπό μου με τη ψήφο τους την Κυριακή ,26 Μαΐου 2019. Εκείνοι ήταν που με οδήγησαν σήμερα εδώ. Τους ευχαριστώ ολόψυχα και δεσμεύομαι πως θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε όλοι μαζί .

Η θητεία μου τόσο ως Δημοτικός Σύμβουλος όσο και από τη θεσμική θέση του Αντιδημάρχου από το 2019 έως και σήμερα (άμισθος κατ επιλογή) αποτελεί ένα δημιουργικό κομμάτι της ζωής μου το οποίο οφείλω σε εσάς..

Από σήμερα συνεχίζουμε εκ νέου με την ίδια δυναμική όπως και την πρώτη ημέρα στα καθήκοντα που μου ανατέθηκαν από τον δήμαρχο μας κ Σάββα Μιχαηλίδη.

Τα αποτελέσματα θα τα παρακολουθείτε και θα τα αξιολογείτε.

Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε ακούραστα, αδιαπραγμάτευτα και έντιμα.

Ευχαριστώ το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσιάς για τα όσα έγιναν κατά την διάρκεια της προηγούμενης μου θητείας από το 2019 έως και σήμερα.

Στην επίτευξη του στόχου για την βελτίωση της καθημερινότητας καθοριστικό ρόλο είχαν και έχουν οι εργαζόμενοι του Δήμου μας επιδεικνύοντας καθημερινά επαγγελματισμό και ευσυνειδησία, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για την άψογη συνεργασία μας όλο αυτό το διάστημα.

Κλείνοντας και έχοντας ως αρχή ότι οι αιρετοί που λαμβάνουν διάφορα αξιώματα, δεν πρέπει να λησμονούν ότι έχουν κληθεί να Υπηρετήσουν τους ανθρώπους,συνεχίζουμε όλοι μαζί και κατά την διάρκεια της νέας θητείας ως αντιδήμαρχος του δήμου Νέστου .

Εύχομαι καλή και ευλογημένη θητεία σε όλους τους συναδέλφους αιρετούς (δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους), στα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας και στο σύνολο των συνεργατών.

Σας ευχαριστώ.

Με εκτίμηση,

Κωνσταντίνος Σ. Χιώτης.

Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Δήμου Νέστου.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα