Ο επιχειρηματικός κόσμος της Καβάλας στο πλευρό των πυροσβεστών του Παγγαίου

Ημ/νία

Άμεση ήταν ανταπόκριση από τον επιχειρηματικό κόσμο της Καβάλας και το Επιμελητήριο Καβάλας, στο κάλεσμα για στήριξη των πυροσβεστών, των εθελοντών και των κατοίκων που προσπαθούν να σταματήσουν την καταστροφική φωτιά στον Ορεινό όγκο του Παγγαίου.

Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε ένας μεγάλος αριθμός προϊόντων, κυρίως νερών, τα οποία είναι απαραίτητα σε όλους όσους έχουν εμπλακεί στις «μάχη» με τις φλόγες και τα οποία παραδόθηκαν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ελευθερούπολης!

«Οι ευχές και προσευχές μας να τελειώσει σύντομα αυτή η δύσκολη κατάσταση… και οι θερμές ευχαριστίες μας σε όλους που δίνουν αυτή την μάχη εδώ και 3 ημέρες», αναφέρεται στη σχετική ανάρτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκου Δέμπα.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Στο πρόγραμμα νέων έργων αναβάθμισης λιμανιών η Θάσος – Οι ανακοινώσεις Κικίλια

Η Θάσος περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό για την ένταξη...

Δημιουργία πράσινης νησίδας στη συμβολή των οδών 7ης Μεραρχίας & Ελ. Βενιζέλου

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών διαπλάτυνσης και διαμόρφωσης...

Pizza Fan: Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί – Ανοίγει ο δρόμος για επαναλειτουργία των καταστημάτων

Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία καταστημάτων της...