Ο κ. Μερέσης υπερασπίζεται αυτούς που καθιστούν τα δάση της Θάσου σκουπιδότοπους και υγειονομικές βόμβες

Ημ/νία

Στην περιοχή “Γλυκάδι” του Λιμένα της Θάσου, εντός δασικής έκτασης, εδώ και 15 πλέον έτη παράνομα και ΧΩΡΙΣ την οποιαδήποτε νόμιμη άδεια συμπολίτης μας εναπόθετε και αποθήκευε παλαιά αντικείμενα καθιστώντας τον συγκεκριμένο χώρο έναν τεράστιο σκουπιδότοπο, υγειονομική βόμβα και χώρο πιθανής έναρξης πυρκαγιάς.

Ο κ. Μερέσης αντί να ασχοληθεί κάποτε, ως Δήμαρχος όπως όφειλε, με την εν λόγω περιοχή και την επίλυση του προβλήματος, μέμφεται σήμερα την παρούσα Διοίκηση του Δήμου που καθαρίζει με υπερπροσπάθεια την περιοχή και εφάρμοσε τα τελεσίδικά Πρωτόκολλά Διοικητικής Αποβολής του Δασαρχείου Θάσου, τόσο αυτά του 2005 όσο και αυτό του 2015.
Είτε ΑΓΝΟΕΙ, επικίνδυνα, ότι οποιαδήποτε άδεια για την εναπόθεση τέτοιων αντικειμένων σε δασική έκταση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

Είτε λόγω της ΑΓΩΝΙΑΣ του υιοθετεί άκριτα οποιεσδήποτε καταγγελίες συμπολιτών μας κατά της παρούσας Διοίκησης του Δήμου
Επίσης, κατηγορεί μάλιστα και τις Υπηρεσίες του Δήμου ότι δεν αποζημιώθηκε ο εν λόγω συμπολίτης μας αδιαφορώντας πλήρως για την ζημία, πέραν της αισθητικής, που προκαλούσαν όλα αυτά τα έτη τα αντικείμενα στο φυσικό περιβάλλον της περιοχής, αλλά και της ζημιάς που μπορούσαν να προκαλέσουν στο σύνολο του νησιού στην απευκταία περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς στον συγκεκριμένο χώρο.

Αντιπολίτευση υπερασπιζόμενη αυτούς που καθιστούν τα δάση μας σκουπιδότοπους και κυριολεκτικά βόμβες, τη χαρακτηρίζει μόνο η παρακμή και η αδιαφορία για την Θάσο.

Η παρούσα Διοίκηση του Δήμου Θάσου και η ΣΥΜΠΡΑΞΗ Ευθύνης αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τα προβλήματα του τόπου, αναλαμβάνοντας δράσεις με επίκεντρο τον πολίτη και με σεβασμό στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα