ΚΑΒΑΛΑΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη των νέων προεδρείων στις ΔΗΜ.Τ.Ο.

Στον Δήμο Καβάλας εξελέγη η Μαρίνα Φιλιππίδου

Αποτελέσματα εκλογών Δημοτικές Οργανώσεις της ΝΔΟλοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου, οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ για την ανάδειξη των νέων προεδρείων στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα στον Δήμο Καβάλας εξελέγη η Μαρίνα Φιλιππίδου με 423 ψήφους έναντι 321 της Μαρίας Παραντινού και 66 του Θανάση Παπουτσή.

Στη Θάσο εξελέγη ο Δημήτρης Μανίτσας με 85 ψήφους έναντι 40 του επίσης υποψήφιου για την προεδρία της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Στο Νέστο εξελέγη ο μοναδικός υποψήφιος Φώτης Πασχαλίδης. Ομοίως στο Δήμο Παγγαίου εξελέγη ο Παναγιώτης Επίτροπος ως μοναδικός υποψήφιος.

Με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Καβάλαs γνωστοποιεί στα μέλη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ότι  στο  άρθρο 6, παράγραφος 4 της Βασικής Εγκυκλίου για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2016 ορίζεται ότι «σύμφωνα με την ρητή διάταξη της § 5 του άρθρου 3 του Κανονισμού Γενικών Αρχών Λειτουργίας και Εκλογής των Κομματικών Οργάνων, σε περίπτωση που κατατεθεί μια μόνον έγκυρη υποψηφιότητα ή σε περίπτωση που αποσυρθούν όλες, πλην μιας, έως την έναρξη της ψηφοφορίας, η αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή αποφασίζει εάν θα διεξαχθεί ψηφοφορία ή εάν θα ανακηρυχθεί, ως εκλεγείς, ο μοναδικός υποψήφιος».

Σύμφωνα με τη ρύθμιση αυτή η ΝΕΦΕ Καβάλας με πρακτικό που συνέταξε  ανακήρυξε ως εκλεγέντας  Υπευθύνους Θεματικών Τομέων Δράσης της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας τους:

1.Παπαδόπουλο Σωτήριο του Θεοδώρου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Αγροτικού της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,

2.Παπαδοπούλου Στέλλα του Νικολάου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Δικαιοσύνης της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,

  1. Παπαδόπουλο Σωτήριου του Κων/νου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Εμπόρων-Βιοτεχνών, Επαγγελματιών της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,

4.Κλειτσιώτη Δημήτριου του Στέργιου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Κοινωνικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,

  1. Παπαντίδη Ιορδάνη του Χαρίτωνα, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Κοινωνικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,
  2. Κελγιώργη Ιωάννη του Γεωργίου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Οικονομίας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,
  3. Ιωσηφίδη Αλέξανδρο του Γρηγορίου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Παιδείας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,
  4. Μπακιρτζή Σταύρο του Κων/νου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Παιδείας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,

9.Τριανταφυλλίδη Χαράλαμπο (Χάρη ) του Τριαντάφυλλου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα Δράσης Υγείας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,

10.Τσάμαρη Σταμάτη του Γεωργίου, Υπεύθυνο Θεματικού Τομέα  Υποδομών και Δικτύων της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας,

μοναδικούς υποψηφίους για την εκλογή των Υπευθύνων Θεματικών Τομέων Δράσης της Νομαρχιακής Οργάνωσης Καβάλας.

Κατόπιν τούτου η διαδικασία εκλογής των Υπευθύνων Θεματικών Τομέων Δράσης της Νομαρχιακής  Οργάνωσης Καβάλας, οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη 6/4/2016 δε θα πραγματοποιηθούν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button