Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Παίρνει θέση η Αχτσιόγλου

Ημ/νία

Με ενδιαφέρον παρακολουθεί το Πανελλήνιο τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία και μοιάζουν με reality show αφού υποψήφιοι προς αποχώρηση φεύγουν από μόνοι τους με κρότο! Πάνος Σκουρλέτης και Νίκος Βούτσης άνοιξαν μόνοι τους την πόρτα και την έκλεισαν με δύναμη πίσως τους αφήνοντας αιχμές τόσο για την περίοδο Τσίπρα (ιδιαίτερα από το 2019 και μετά) αλλά και για τον Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης με ένα διαγγελματικό μήνυμα μέσω social media έδειξε ανυποχώρητος, να μην αιφνιδιάζεται από τις εξελίξεις και ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε «δημοψήφισμα» στο εσωτερικό του κόμματος για τους 4 που είναι υπό διαγραφή επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr.

Ωστόσο, οι εξελίξεις τον πρόλαβαν καθώς ο ένας εκ των τεσσάρων που είναι υπό διαγραφή, Πάνος Σκουρλέτης αποχώρησε ήδη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τον ακολούθησε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος όμως δεν είναι υπό διαγραφή και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον το τι θα πράξουν Στέφανος Τζουμάκας, Νίκος Φίλης και Δημήτρης Βίτσας.

Ταυτόχρονα το απόγευμα όπως έγινε γνωστό θα συνεδριάσουν από κοινού η Έφη Αχτσιόγλου, οι 6 + 6 και ο Διονύσης Τεμπονέρας καθώς όπως πληροφορείται το newsit.gr υπάρχει μεγάλος εκνευρισμός μετά την απόφαση Κασσελάκη να προχωρήσει σε εσωτερικό δημοψήφισμα.

Share post:

spot_img

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσότερα Νέα

Συνάντηση εργασίας για τα ζητήματα άρδευσης του κάμπου του Νέστου

Συνάντηση εργασίας με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Χρυσούπολης...

Την Βασιλόπιτα του έκοψε το Δημοτικό Συμβούλιο Παγγαίου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 7μ.μ η...

Χρονιά των ρεκόρ το 2024 για τον όμιλο της Energean

Σε χρονιά των ρεκόρ εξελίχθηκε το 2024 για...