ΝΕΣΤΟΣΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράταση στο έργο κατασκευής του Κόμβου Σφαγείων

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου

Δ.Σ. ΝΕΣΤΟΥΣυνεδρίασε εκτάκτως χθες το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Νέστου με μοναδικό θέμα την έγκριση παράτασης του έργου κατασκευής στο Κόμβο Σφαγείων, για την ολοκλήρωση του από τον εργολάβο.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης,  Σάββας Μιχαηλίδης, διαφώνησε με την όλη διαχείριση και τακτική που ακολουθεί η δημοτική αρχή, με αποτέλεσμα να ψηφίσει αρνητικά, εν αντιθέσει με την παράταξη της ελάσσονος αντιπολίτευσης, η οποία δια στόματος του δημοτικού συμβούλου κ. Γκιόγκη (απουσίαζε ο επικεφαλής κ. Αμπεριάδης) τόνισε ότι όταν πρόκειται για έργα ωφελιμότητας των δημοτών, η αντιπολιτευτική τακτική, περισσεύει.

Παίρνοντας τον λόγο ο δήμαρχος Νέστου,  Βαγγέλης  Τσομπανοπουλος, μ ένα πολιτικό hard trick, συμφώνησε, τόσο με τον κ. Γκιογκη,  αλλά εν μέρη και με την θέση του κ. Μιχαηλίδη, σχετικά με την διαχείριση του εγγράφου της  παράτασης.

Ζήτησε βέβαια απ την κα Λοβουλού να απαντήσει στον κ. Μιχαηλιδη  και να ενημερώσει το σώμα  σχετικά. Η κα Κική Λοβουλού, αφού ενημέρωσε τους δημοτικούς συμβούλους,  ανέφερε ότι ο εν λόγω εργολάβος, αν και δεν θεωρείτε αξιόπιστος και συνεπής, επειδή όμως υπάρχουν οι απαραίτητες ρήτρες, είναι αναγκασμένος να  ολοκληρώσει τον κόμβο έως το τέλος της παράτασης.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η τοποθέτηση  του δημάρχου, υπογραμμίζοντας ότι η παράταση που ψηφίσθηκε είναι μέχρι τις 30 Μαϊου και στην εσχάτη, πρέπει έως τις 30 Ιουνίου το έργο να έχει ολοκληρωθεί. Διαφορετικά είπε, οι συνέπειες για τον εργολάβο θα είναι πολύ δυσάρεστες.

Εδώ βέβαια να σημειωθεί ότι, ο κόμβος λειτουργεί κανονικά για τα διερχόμενα οχήματα και η παράταση αφορά την ολοκλήρωση βάσει της μελέτης του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button