ΚΑΒΑΛΑΤΟΠΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρεμβάσεις της ΔΕΥΑΚ στον Αμυγδαλεώνα

Ολοκληρώθηκε η επίστρωση με ασφαλτοτάπητα
σε δρόμο μεταξύ των δύο σχολείων

devak_amΟλοκληρώθηκε το Σάββατο 17-09-2016 η επίστρωση με ασφαλτοτάπητα σε δρόμο του Αμυγδαλεώνα μεταξύ των δύο σχολείων από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, υλοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη δέσμευση της Δημάρχου Καβάλας Τσανάκα Δήμητρας για τη κατασκευή σε ετήσια βάση τουλάχιστον ενός δρόμου σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα. Κατά τη κατασκευή του έργου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αμυγδαλεώνα Πουρσαϊτίδης Δημήτρης, έθεσε το θέμα στον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. της διευθέτησης παροχέτευσης των όμβριων υδάτων.

Η κινητοποίηση των υπηρεσιών της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. ήταν άμεση, αφού σχεδίασε και υλοποίησε δύο παρεμβάσεις. Η πρώτη στο μέσον περίπου του δρόμου με την τοποθέτηση τεσσάρων εσχαρών και η δεύτερη στο τέλος του υπό κατασκευής έργου, εκεί όπου συναντάτε με κεντρικό δρόμο που καταλήγει στο κοινοτικό κατάστημα όπου τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. εκτέλεσαν επίσης, ένα μικρό τεχνικό έργο με την κατασκευή και τοποθέτηση εσχαρών μέσω των οποίων τελικώς τα όμβρια ύδατα οδηγήθηκαν σε κεντρικό αγωγό.

Εντύπωση αρνητική προκαλεί η κριτική καφενείου από μερίδα μειοψηφική κατοίκων του Αμυγδαλεώνα, οι οποίοι έχοντας συνηθίσει να μη βλέπουν συνεργεία του Δήμου στο χωριό τους, άσκησαν αρνητική γνώμη και γι’ αυτή τη παρέμβαση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button